Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hogy lehet gondosórát igényelni úgy, hogy a születésnapra már megérkezzen? fórum

Hogy lehet gondosórát igényelni úgy, hogy a születésnapra már megérkezzen? (tudásbázis)

7. liliom10 (válaszként erre: 5. - Kaliforniai tornádó)
dec. 15. 10:16
Olyasmit mond, hogy " a segélyhívó töltöttségi szintje alacsony. Kérjük, tegye töltőre ! " Engem még nem ébresztett föl.
6. globus (válaszként erre: 5. - Kaliforniai tornádó)
dec. 14. 18:02
Megszólal, női hangon. Olyan, mint amikor ki van hangosítva a telefon.
5. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 4. - Globus)
dec. 14. 17:54
Hangosan felszólít? Ez mit jelent? Olyan hangosan zenél hogy megijed az illető? Vagy hogy kell elképzelni? A töltést azt hallottam már mástól is hogy felszólít ha merül le, de hogy "rádörrent" azt nem tudtam. Ez úgy hangzik mintha nagyon hangosan csinálna valamit amitől meg lehet ijedni, főleg éjjel.
4. globus (válaszként erre: 3. - Kaliforniai tornádó)
dec. 14. 17:37
Törődni kell ám vele, mert rádörrent a tulajra :) töltőre tenni, akár éjjel kettőkor is hangosan felszólít.
3. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 2. - Globus)
dec. 14. 17:14
Köszönöm az infót. Utána járok. Még ráérek január végéig, de inkább időben intézzem, minthogy kapkodni kelljen.
2. globus (válaszként erre: 1. - Kaliforniai tornádó)
dec. 14. 16:18
Lehet igényelni korábban, de egy nappal sem kapja korábban meg, mint 65 év, mi ezt tapasztaltuk.
dec. 14. 15:46
A süvömet akarom meglepni. A regisztrációnál benyomtam azt a lehetőséget hogy másnak szeretném igényelni, először kérte az én adataimat, aztán az igénylőjét is, és ugye mivel csak 64 éves, ezért nem fogadta el a rendszer. Ha meg beütök egy hamis adatot, az meg ugye csalás. Esetleg odatelefonálok hétfőn. Valami egyéb ötlete van valakinek?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook