Hogy lehet combról fogyni? (tudásbázis)
El is fog tűnni, ha kitartó vagy:-)
Imádom aki kitalálta a taposógépet:-)
OK nyílván sejtettem hogy nem egymagad tekersz, arra céloztam, hogy mindenkinek saját magához képest nézzük.
Amikor órát tart az ember, nem tudja a csapatból egyenként mondani mikor mi a legjobb (csak az elején) ...
A lényeg: csináld, mert szuper:)
Főleg ha bírja a térded:)
igazából, mivel edző tartja az órát, így olyan ellenállással tekerünk, amit ő mond + olyan tempóban is..:) de szerintem ezek nem azok a tartományok, ahol tömeget lehetne növelni..
na, majd kiderül pár hét/hónap múlva, amikor már valami látható eredményt is sikerül felmutatni..:)
köszi!:)
HA nem tekersz nagyobb ellenállással a kelleténél( és lassabb pedálfordulattal), akkor valóban csak formálódik és nem vastagodik.
Csak sokan nem megfelelően csinálják:)
úgy érted, vastagít..?
én abban reménykedem (-tem), hogy inkább inkább szálkásítani fog majd..
sziasztok
nekem is feljött 2-3 év alatt 10-12 kg!!!!
döntöttem vmit kell csinálnom!
jártam én is szaunázni és aromatekercsre ami k..va drága sza..t sem ért nagyon ill nem nagyon vettem észre.
aztán egy barátom említette a fitnesztermet - elkezdtem - bár nem rég és eddig nem túl nagy rendszerességgel de már látható eredményei vannak.
2féle bikilin megyek kezdésnek, majd gyaloglás ill kis futás pár percig ill amíg bírom és majdnem futólépés ill elég intenzív gyaloglás dombra fel - ezeket váltogatom a 20-30perc alatt.
majd hasprés, majd twist gép, majd 30perc bicikli megint...
eddig nem mértem de a párom is észrevette és én is - de nem mérem magam....
mi lenne ha tök rendszeresen járnék!!!!
Szia!
Eddig még nem jött vissza :) remélem nem is fog. Most lecsökkentettem a tekercseléseket, és kb 2 hetente egyszer tekercselek. Addig csinálom, míg van anyagom hozzá, utána meglátjuk.
szia:)
a hypoxi is csak annyit ér, mint bármi más. ha nem diétázol mellette, akkor semmi nem fog változni.
én nem próbáltam, de jártam heti 2x infraszaunázni és egy helyiségben voltam a hipoxis lányokkal. a lányok tekertek keményen, heti 3x, de őszintén szólva nem sok eredménnyel.
inkább járj el tornázni, mint hogy egy tojásban tekerj:))
amúgy meg tényleg drága...
Sziasztok! Sajnos alkati kérdés nálam a nagy comb, de azért valahogy csak kordában lehetne tartani. Ez a hipoxi trainer jó erre, ami mostanában olyan felkapott lett?
Tudom, hogy jó drága...
A második alkalom után. A hölgy, aki csinálta, azt mondta, hogy öt alkalom kiegészítve infraszunával egy ruhaméretnyi fogyást eredményez. Sajnos, ennyire már nem volt pénzem. Csak kettő és félre. Azért fél, mert az egyiket elsősorban a karomra ("angyalszárnyak") kértem.
Igazából a kontúrjaim változtak. Súlyban nem volt jelentős a változás, de sokkal simább lett a bőröm, enyhült a narancsbőr is.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek hogy lehetne elég akaraterőm lefogyni 20kg-ot? Tizennégy éve próbálkozom és mára már utálom magam!
- Hogyan lehet belső combról fogyni? Összeérnek a combjaim.
- Mondanátok erről a combról véleményt? Kell/lehet ebből fogyni?
- 30 kilót mennyi idő alatt lehet lefogyni és hogyan?
- Szobabiciklivel tényleg szépen le lehet fogyni?Elbizonytalanodtam, hogy vajon nem vastagítja-e meg a combot stb...
- Milyen edzőteremi gyakorlatoktól lehet fogyni combról és fenékről?