Hogy kezdhetném a beszélgetést ilyen körülmények között..? (beszélgetős fórum)
Faluban laksz....ott mindenki ismer mindenkit....így kitudod deríteni a nevét. Utána írhatsz neki a neten.... Vagy megfogadod ,mások tanácsát, és oda mész hozzá.
Bár szerintem ha véletlenül vissza utasít, az neten még mindig jobb, mint mások előtt.
... persze, ha ő is akar, amúgy kicsit gáz. ;) Ha viszont ő is akar veled ismerkedni, akkor szólni fog. :)
Menj bicajjal, és szerencsétlenkedj a lakattal, és kérd meg, hogy segítsen már... így elhívhatod a szüleitől... :))
... a fiam kb. annyi idős mint Te... a kislány is, aki nyomult rá...
msn:
kislány: Szia! Voltál tegnap focizni X sulinál?
Fiam: aha.
Kislány: figyi, össze tudnál hozni ott egy sráccal?
fiam: melyikkel?
Kislány: amelyik kék mintás gatyában volt...
Fiam: az én voltam.
Kislány: hjaaaaaaaaaa.....
Nos, tiszta lap... ha a fiam ezek után akar valamit, majd szól. :DDD
Na de engem feszélyeznek a szülei :(
Köszi mindenkinek..várom még a tippeket :)
... ez hüleség... cetli telószámmal... esetleg szobaszámot? ehhhh... :/
Nyugi... ha akar valamit, megtalál.
:DDD
Tényleg sokkal nőiesebb egy mosdóban (vagy előtte) ismerkedni mint kezdeményezni... :DDD
Ez tetszik:))
15 éves vagy! Hova sietsz?
A telefonszámát ő adja meg neked, nem te neki!
Sehogy.
Ha tetszel neki, majd ő fog kezdeményezni! Légy nőies, és ne vedd át az ő szerepét. Intézd úgy, hogy ha kimész a mellékhelyiségbe, akkor előtte legyen egy szemkontaktus köztetek. Ha ő is meg akar veled ismerkedni, akkor érteni fogja és utánad megy. De ne feltűnően mindezt, csak finoman, jelzés szinten.
Szokott a szomszéd faluból átjárni kocsival egy srác a rokonaikhoz..
Párszor találkoztunk mikor hazafelé bementek a presszóba colázni stb. Ő is mindig figyelt engem, de köszönésnél több nem volt.. :/
Az a legnagyobb baj, hogy a szüleivel van.. hogyan szólíthatnám meg? Szeretném megismerni, mert nagyon szimpatikus.. :) és tetszik ;) hmm..?
További ajánlott fórumok:
- Milyen körülmények között csalják meg a pasik a feleségüket?
- Mi az, amit soha senkinek, semmilyen körülmények között sem mondanál el?
- Ti ilyen körülmények között bevállalnátok egy babát?
- Elmenjünk ilyen körülmények között is?
- Így jártunk mi, illetve tényleg minden körülmények között a saját szekerünket toljuk?!
- Betegápolás kórházi körülmények között?