Hogy kell töltött muffint sütni? (beszélgetés)
Nekem se sikerült:(
Te hogy csinálod a nyomózsákosat?
Jól hangzik!
Ki is próbálom majd!
Ezt a muffint süsétek meg isteni.
KÉpviselő muffin:20dk liszt.7 gbúzadara
9gcukor,2tkanál sütőpor
3tojás,125 g olvasztott és lehűtött margarin 4 ekanál tej:ezeketösszekeverniés megsütni/1forma 1 evőkenál/megsütni.
KRÉM:4dl tej,1 vaniliapuding,megfőzni,felverni 2dl tejszinhab/hulala/ és a pudingba óvazosan belekeverni,temészetesen izlés szerint cukor a pudingba.
Muffinok tetejét levágni,megtölteni akrémmel a tetejét visszateni akrémre és porcukorral megszórni.
jóétvágyat!
Sokat olvastam muffinrecepteket, és olyan "töltött"-szerű muffint úgy csinálják, hogy a pudingot sűrűbbre főzik, és a muffinformába 1 kanál tészta, arra a puding és arra megint 1 kanál tészta kerül. Így kell kisütni.
Ugyanígy lehet pl. mogyorókrémmel is csinálni.
Én magam még nem próbáltam, de fogom! Ha addig nem ír senki tapasztalatot, megírom, hogy sikerült.
Hogyan kell a muffint pl. vaníliapudinggal megtölteni?? Légyszi ha van ötletetek, írjátok le!
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell töltött káposztát készíteni?
- Hogy kell sütni a sajttal töltött rántott húst, hogy ne folyjon ki a sajt belőle?
- Muffint lehet sütni forma nélkül, csak a papírban?
- Nem voltam hajlandó túróval töltött zsemlét sütni ma reggelire.
- Tojással töltött rúdfasírtot szeretnék csinálni. Meddig kell sütni, kell alá valamilyen zsiradékot tenni?
- Leveles tésztából akartam sonkával töltött párnácskákat sütni, de véletlenül vajas tésztát olvasztottam ki. Abból is finom lenne?