Hogy kell kiszámolni, hogy lesz-e adóvisszaigénylésem 2010-re? (tudásbázis)
Azóta - szégyen vagy sem -segítséggel megtaláltam. Hát mit mondjak? Az egyszerű ember úgy keresi, hogy pl nyomtatvány letöltése, vagy töltse le itt... vagy valami hasonló egyéb oldalakon megszokott megfogalmazásban.
Itt így szerepel:
1053NY Java WebStart - kattintson ide a telepítéshez
Urambocsá, de ebből én aztán nem gondoltam, hogy ez maga a nyomtatvány letöltése! >:-I
Hmm...
Te biztos hiper ügyes vagy.
Elmondanám, hogy valóban ott van a kezdő oldalon, hogy "Nyilatkozat az egyszerűsített 1053E bevallás elkészítéséhez", ám ha erre rákattintok, akkor sem ezt lehet letölteni, hanem hozzá a programot.
Képzeld, nem vagyok hülye a számítógépekhez, sem pedig a nethez.
ezzel kezdődik az apeh oldala, piros betűkkel... ne haragudj, de elég furcsa, hogy nem találtad meg még így sem :)
na mindegy, sok sikert a kitöltéshez! :P
hát én kinyúlok!
Letöltöttem az abevet, de baromira nemtudom használni :-/
Gőzöm sincs, hogy pl melyik nyomtatványt kellene kitöltenem, azt honnan tudom megnyitni?
az apeh (most már nav) oldalán talán már fent van a 2010-es szja bevallás nyomtatványa.
ha letöltöd, és beírod a megfelelő adatokat (mekkora jövedelmeid voltak, és mekkora összegeket vontak le neked) akkor az kiszámolja neked a fizetendő adód (vagy amennyit visszakapsz).
Igen, arra.
Nekem kell kiszámolnom, ezért kellene valami kalkulátor.
Arra gondolsz hogy fogsz e vissza kapni pénzt a munkáltató által a 2010. évből?
Ezt átlagban a munkáltatók végzik, és amennyi visszajár, azt a számládon összegként jóváírják amikor kell.
További ajánlott fórumok:
- Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV?
- Német adóvisszatérítésnek mennyi idő a határideje?
- Osztrák adóvisszatérítés
- Nem kaptam adóvisszatérítést automatikusan
- Ha nincs meg a régi Munkakönyvem, hogyan fogják a nyugdíjamat kiszámolni?
- Akinek igazolt BNO kódos betegsége van , arra 2022 - ben jár adóvisszatérítés?