Hogy jöhetek ki ebből? (beszélgetés)
Hú, az tök jó meló (nekem legalábbis :D) Megírhatnád privátban, hol dolgozol :D
Egyébként meg, 16.05-kor fognám magam és mennék csavarogni :) Barátnőkkel vagy egyedül, vásárolgatni, kirakatokat nézni, sportolni, nyelviskolába, bárhová. 8 és 16 között sem unnám magam rommá, lehet nyelvet tanulni, valami új képzésbe belevágni, online horgolni tanulni, ilyenek.
Tessék akkor barátnőzni! Menj át hozzá, csavarogjatok. Vagy ismerkedj a neten, csevegj sokat. Keress valamit, ami lefoglal. Akár egy új műsor. Engem pl a Szulejmán nagyon megfogott.. Biztos akad neked is olyan sorozat, ami felkelti az érdeklődésed. Nekem mondjuk mai napig sokat segít ha kitudok ülni a természetbe és szellőztetem a fejem. Mindig feltölt.
Nekem is nehéz volt megindulni. Mindig attól féltem mikor és hol jön rám a rosszullét. Egyszer leküzdöd önerőből, onnantól te irányítod. A lényeg ha rádjön nyilvános helyen, ne ess pánikba. Tudatosítsd magadban, hogy te irányítod. Elkezdesz szép mély lélegzeteket venni és valamin kezdj el agyalani. Pl. tervezgesd a napod hátra levő részét, vagy bármi amihez gondolkodni kell.
Igen tudom most vagy egy rossz állapotban, de csak is magad tudod kilökni onnan. A gyógyszerek nem segítenek, csak leszedálnak. Az idő csak rajtad múlik. Nekem nem sok idő volt hála Istennek, mivel rájöttem hogy magammal teszem ezt. Kapj erőre, szorítok! :)
Mert attól,8-16 óráig itt kell ülni a gép előtt várni hogy jön egy hívás email akármi
Igazad van másik munka kellene
Igen van olyan barátnőm
Tehát akkor emberek közé menni, lefoglalni magam ?
Neked is ilyen nehéz volt megindulni?!
Most is mennék de nincs kedvem holott erre vágyok.
Ha így szépen lassan visszakerülök a körforgásba akkor jobb lesz?
Úgy érzem magam mint egy 70 éves néni aki újra élni kezd.
Olyan lehangoló.
De ez segít ?
Kb. mennyi idő ?
Miért a háttérben szól a tv? Miért nem figyelsz oda, arra, ami műsor megy? Miért nem olyan adókra kapcsolsz, amelyekben a műsor is érdekel?
Kismillió ismeret terjesztő csatorna van, rengeteg olyan csodákról szóló filmekkel, amelyekről különben fogalmunk sem lenne!
De ha éppen nem találsz magadnak megfelelőt, hát kapcsold ki, és menj emberek közé.
Ha napi kb. 1 órás munkád van, miért ülsz otthon egész nap? Menj, és keress magadnak olyan munkahelyet, ahol több meló, több pénz, több lehetőség, szebb jövő...
Ne tespedj otthon, látod, a semmit tevés sem öröm. Mozdulj meg, állj fel, indulj el és menj! Bárhová, csak ki, ebből langyos semmiből!
Nem az egyedüllét - szerintem -, hanem az érdektelenség, a közöny, a képzelet hiánya ami benned lehet.
Nem igaz, hogy nincs olyan téma ami megmozgatja a fogaskerekeidet! Tervek! Tanulás!
Ahogy leírtad kb. egy növényhez tudnálak hasonlítani. Bár a tudomány szerint ők is kommunikálnak egymással.:)
Nem dolgozom vagyis itthonról De napi kb 1 óra munka van csak tengek lengek egész nap
Eleinte lefoglaltam magam de már semmi nem érdekel
Nem bántasz meg mert szerintem is ez lehet .
Unatkozok
Hogy sikerült ebből kijönni?!
Nem dolgozol? Suliba jársz?
Sokaknak inkább az információ áradat okoz gondot, szeretnének néhány perc csendet. Manapság szinte lehetetlen elvonulni.
Bárcsak magamra tudnék figyelni. Én meg pont hogy mindenen és mindenkin eszem magam. Pont hogy magamra nem tudok koncentrálni. :D
De egyébként szerintem semmi bajod. Szimplán csak hipochonder vagy mert unatkozol. Nem szeretnélek megbántani, félre ne értsd. :) Volt ilyen időszakom nekem is és sajnos akkor pánikbeteg voltam.
Néha van olyan érzésem hogy mivel egyedül élek,mintha nem tudnék gondolkodni.
Mintha csak azzal tudnám lefoglalni magam hogy magamat figyelem, hogy mi bajom lehet,hogy ezek után olvassak.
Aztán ha ez egy kicsit elmúlik akkor megijedek pánikolok hogy nincsenek gondolatim csend van és inkább megint magamra figyelek.
Remélem érthető amit írok másként nem tudom megfogalmazni.
Az egyedüllèt teszi ezt?
Tényleg nem igazán tudom lefoglalni magam és ez a csend ..csak a tv szól a háttérben.
További ajánlott fórumok:
- Magány, párkapcsolati sikertelenség, tapasztalatlanság, ebből adódó frusztráltság leküzdése de hogyan?
- MILF. Te hogy kezeled az ebből eredő vicces vagy ciki helyzeteket?
- Hogy lehet újrakezdeni ebből?
- Hogyan tudnék elszakadni ebből az egészből minél előbb? Tönkrementem egészségileg, anyagilag, minden hogyan.
- Ismerkedésnél honnan jöhetek rá, hogy az illető férfi nárcisztikus?
- Igaz az, hogy ha visszamondom a gyedet, mert visszamegyek dolgozni és ha 3 hónap múlva meggondolom magam, akkor újra eljöhetek gyedre?