Hogy hódítsam meg újra ha szakított? (beszélgetés)
Épp ezért maradj tőle távol! Nem tudod kontrollálni a dolgot, ki tudja mikor és mi tör ki belőled legközelebb. Egyébként szerintem semmi esélyed. Egy egészséges lelkű ember nem hiszem, hogy hagyja magát meghódíani annak, aki két évig terrorizálta.
A saját gyógyulásodra fordítsd az energiádat, ne azon kattogj, hogy hány nap, hány óra, hány perc múlv kezdj nála újra próbálkozni. Ha szereted, engedd el.
Én sosem fogadtam vissza az olyat, aki bántott, azaz egyszer régen egy ilyet, nagyon régen, és újra kiütközött ugyanaz a probléma. És én a bántást egyetlen alkalommal sem tolerálom. Az őrjöngést meg nagyon nem, bármi is az oka. Hagyd békén, neki is nehéz lesz ebből felépülni, az üvöltözést és a szóbeli agressziót sem könnyű feldolgozni.
Valamit biztos érez még, hiszen 6 évig tartott, de hidd el, nem szerelmet. Szerelmet az iránt egy egészséges lelkű ember nem érez, aki ordibált vele. Valamiféle megszokás persze, hogy van. Kezeltesd magad és imádkozz, hogy a következő párodat ne alázd és bántsd.
Tudom sokszor hibáztam.
De úgy érzem érez még irántam valamit, csak makacs. Ezért szeretném legalább meg próbálni..Mert rá jöttem hogy Ő a mindenem, próbálom elfelejteni de egyszerűen nem megy..
A "sok kicsi" éveken keresztül sokkal rosszabb mint 1 x egy hatalmas veszekedés.
Ezen már szerintem nincs mit ujjá építeni.
Rengeteg energiát és időt öltél a rombolásba.
Ilyen esetben ha a másik fél azt mondja, hogy vége, akkor az úgy is van.
Bocsi rosszul ment el. Telefonról írok
Így Igazából szerintem de (mármint a sok kicsit hogy megelégelte) de nem is egyből szeretnék mindent, hanem újra építeni a kapcsolatot helyesen
Attól, hogy leordítod a fejét? Ezt most nem értem.
Ez viszont jó hír.
Igazából szerintem de.
Nem is egyből szeretnék mindent hanem újra építeni a kapcsolatot
Azért tudom hogy nem személyiségjegy mert régen nem voltam ilyen.
Igen, csak ettől a másik fél nem érzi jól magát a bőrében.
Ez viszont személyiségjegy, ezt nem tudod levetkőzni.
Én nem hiszem, hogy a sok kicsit elégelte meg, de ha nem tudod, kérdezd meg tőle. Ne hívogasd folyton, az nem tesz jót.
Szerintem te megérdemelsz egy második esélyt. Hibáztál, beláttad, teszel ellene.
Drukkolok neked.
Nem sajnos, hogy nem tetszik. :)
Egyébként hirtelen haragú vagy?
Csiki4ny
És végülis nem vagytok együtt? Vagy együtt vagytok csak ő előbb fogta fel a problémát?
A baj csak az, hogy nem vissza kellene tudd fogni magad, hanem a problémamegoldást kellene tanulj. Az elnyomás a te egészségedre káros, az ordibálás a másikéra.
Voltam. És őszintén, ha azt mondaná a volt férjem, hogy megváltozik jőjjünk újra össze, nemet mondanék. Nem tudnék újra bízni benne. (Nem mondta, hogy megváltozna, ő is belátta, hogy más életforma felel meg nekünk. Pedig neki is csak annyit kellett volna tegyen, hogy szedi a gyógyszerét.)
További ajánlott fórumok:
- Hogy szakítasz vagy szakítottak veled!?
- Egy jó barátnőm pasija egy társaságban mindenkinek azt mondta, hogy már szakítottak... a lány erről nem tud...
- Hogyan hódítsam meg újra és újra a férjem?
- Tegnap este szakítottunk a párommal, hogyan lehet ezt jól elviselni, feldolgozni?
- Fél éve szakítottunk, mégis hogy kellene viselkedjek, ha összefutunk?
- Akik nemrég szakítottak, és újra vidámak akarnak lenni azok jöjjenek ide