Akik nemrég szakítottak, és újra vidámak akarnak lenni azok jöjjenek ide (beszélgetős fórum)
Lányok!
Engem úgy hagyott el a vőlegényem, hogy van egy 6 hónapos kislányunk. Jövőre lett volna az esküvőnk és a második babát is ekkorra terveztük.
Majd egyik nap hazajött és közölte, hogy nem szeret és aznap el is ment. Van ennél rosszabb?
Keresztbe vágta az életem!
Nálam is az esték a legborzalmasabbak.... és az ébredés...amikor magadhoz térsz és rájössz, hogy nem csak egy rémálom volt!
De ne felejtsük el, hogy mennyire igaz, HOGY NE VESZTEGESD ARRA AZ IDŐDET AKI NEM TART ÉRDEMESNEK ARRA, HOGY VELED TÖLTSE AZT! :)
A legrosszabb, amikor tök egyedül vagy. Nappal még hát oké, de este. Sőt, az este is oké még, benyomsz pár gyógynövényes bogyót, benyomod a relax zenét és megy az alvás. De amikor reggel arra ébredsz, hogy Róla álmodtál, amikor rájössz hogy nincs és már nem is lesz minden rendben...
És akkor nem segít a tudat, hogy már máskor is talpra álltál. És nem segít, hogy tudod, hogy lesz még más. Mert most még Ő a tökéletes, akinél nem lehet jobb...
Sziasztok, en nem szakitottam (vagyis ma, de ki is bekultunk), de azert szeretnek egy kis egyutterzest kuldeni!
Gondoljatok arra, hogy (basszus ez nehez... ma ugy mentem vegig bogve a parkig, mint egy kisgyerek).
Valami olyanra, amire eddig nem is mertetek, mondjuk egy nagy utazasra. Vagy teljes atvaltozasra.
Es arra is, hogy van olyan ferfi, aki mindennel jobban fog szeretni titeket! Hogy nagyon boldog jovo all elottetek, csak ezt ki kell birni valahogy.
Jelen!
Nekem is kb két és fél hete lett vége és most eléggé világvége a hangulatom.
További ajánlott fórumok:
- Hogy szakítasz vagy szakítottak veled!?
- Miért szakított meg velem minden kapcsolatot a "majdnem barátom"?
- Egy éves kapcsolat után felvettetem az összeköltözést, erre a párom szakított velem egy hét múlva
- 8 év után szakított
- Egy jó barátnőm pasija egy társaságban mindenkinek azt mondta, hogy már szakítottak... a lány erről nem tud...
- Hogy hódítsam meg újra ha szakított?