Hogy ha szedem a Volinát akkor gumi nélkül szeretkezni 1 héten hányszor lehet? (tudásbázis)
De különben hogy a kérdésedre válaszoljak, fogamzásgátló mellett gumi nélkül szeretkezni 1 héten akárhányszor lehet. Különben egy hónapban, vagy egy évben is akárhányszor lehet. Amennyiszer jól esik.
Ne vedd bántásnak amit írtam, de teljesen ledöbbentem ezen a kérdésen. És az persze nem baj ha nem tudsz valamit és kérdezel. Az csak jó. Csak akkor még nem kellene szexelned.
Hát drágám, azt kérdezed hogy HÁNYSZOR lehet szeretkezni egy héten. Az én véleményem az, hogy aki ilyen butát kérdez, az nem azért kérdezi mert buta, hanem azért mert még éretlen a szexhez. És felmerül bennem a kérdés, ha valaki ilyen dolgokkal nincs még tisztában, akkor vajon más dolgokkal mennyire lehet?
Én ezzel nem bántani akarlak, csak az a véleményem, hogy a mai faitalok nagyon sokszor felelőtlenül és könnyelműen ugranak bele ebbe a dologba. És nem ítélkezek feletted, hiszen nem ismerlek, még csak azt se néztem meg hány éves vagy. De ez a kérdés nem érettségről árulkodik. (mellesleg az előző hsz-ed sem )
nem bántani akarlak, de elég idős vagy ahhoz, hogy tudnod kéne, mit jelent az hogy fogamzásgátló+El kéne olvasni a használati útmutatót,ami mindent leír, nem véletlenül adják hozzá+ha tényleg ez az első alkalom akkor legalább a Nőgyógyászoddal is beszélned kellett volna és neki feltenni a kérdéseket vagy ha nem mered akkor is ott van a használati útmutató.
Az meg nem baj, ha használsz gumit, hisz az véd a betegségektől/fertőzésektől, de ha komoly a kapcsolatod, akkor nem szükséges, de tényleg nem is árt!!!
Egy nap minimum 2szer kötelező :D
Ünnepnapokon 3szor :D
Félretéve a tréfát:
Persze hogy amennyiszer akarsz!!!
További ajánlott fórumok:
- Óvszerrel vagy anélkül szeretkeztek?
- Mensesem után 2nappal védekezés nélkül szeretkeztem, mennyi az esélye, hogy teherbe eshettem?
- Qlaira fogyamzásgót ha beszedem az egy havit akkor kihagyás nélkül szedjem el a következő levelet?
- Mennyi az esélye a teherbeesésnek, ha a menstruáció 2. napján védekezés nélkül szeretkeztünk?
- Volinát szedek, akkor hány hét után lehet gumi nélkül Szeretkezni?
- Ha 18 napja szedem a fogamzásgátlót akkor kiegészítő fogamzásgálás nélkül sok esélye van hogy teherbe essek?