Hogy birjam ki hogy este ne egyek? (beszélgetés)
Én azt vettem észre, hogy ha futok kb. 20 percet, utána már akkor sem vagyok éhes, ha előtte nagyon az voltam, és később sem kívánom a kaját.
A másik amit még ajánlanak az az, hogy mossunk fogat ilyenkor, amikor megéhezünk, és így már az embernek kevésbé lesz étvágya enni frissen mosott foggal :)
Egyes vélemények szerint a feketekávé is elveszi az étvágyat, bár én ezt nem tapasztaltam annyira eddig.
tényleg csak elhatározás kérdése a dolog. Nyomj le inkább ilyenkor 10-20 fekvőtámaszt a pizza helyett! :)
Amúgy a barna kenyerekre meg figyelj, mert lehet, h megszórják magokkal, viszont egy csomó csak attól barna, mert megszínezik a fehérkenyeret malátával, vagy hasonlóval, így aztán hiába eszed azt, uott vagy, ahol a part szakad. Mintha fehérkenyeret ennél egy kis festékkel...
És mi van azzal, aki idegbajból eszik este? Tegnapelőtt meg ma megjöttem melóból fél 22-re este és ettem. Tegnapelőtt egy szelet pizzát, ma 2 szelet magvas, barna kenyeret.
Munkahelyen felidegesítettek...
ja, ha én nagyon nem bírom, akkor 2-3 db Korpovit keksz + 1 kockasajt, vagy kefír, vagy hasonló dolog segít. Mégse telít el, de a gyomrom se üresben jár, és elég is ahhoz, h megszűnjön a farkaséhség (főleg menses előtt van ilyen bajom, mert akkor zabálhatnék vagyok állandóan). De inkább az uzsonna akkor is!
Vagy nem konzerv(!) ananász. Gyorsan telít, mert magas a rosttartalma, és állítólag még az anyagcserére is jó hatással van. Csak nem legyen nagyon éretlen, mert akkor kivégzi a gyomrod. (legalábbis az enyém akkor nem bírja)
iktass be uzsonnát, és teljes kiörlésű tésztát, kenyereket, kekszeket (ha eszel ilyesmit) egyél napközben sok-sok zöldséggel, gyümölccsel! Hozzá fog szokni a szervezeted rövid időn belül, és a teljes kiörlésű dolgok segíteni fognak abban, h ne alakuljon ki farkaséhség!
Ha uzsira megeszel 1-2 tk kenyeret (persze kis szeletet)kefirrel, vagy sovány felvágottal, elég lesz. Lefekvésig garantáltan kiürül a gyomrod is.
Ja, és sok folyadék!
Én ha diétázom, rendszerint kövér emberes képekkel riogatom el magam a hűtőszekrénytől :DDD
Pl:
251-es, 249-es bejegyzés
Működik!
én épp most vacsizok! :)
lightosan: brassóit sok-sok hússal és sült krumplival! :)
Igyal minnel tobbet,h telitodjon a gyomrod,vagy esetleg ha eszel is akkor sovany joghurt vagy gyumolcs.Aztan elobb utobb raall a szervezeted,h este keveset vagy esetleg semmit nem eszel.
En meg azt szoktam csinalni,h ha mar eleg keso van akkor inkabb lefekszem aludni:P
ne bírd ki! egyél!! :)
ha kiéhezteted a tested, akkor minden egyes falat lerakódik vésztartaléknak!!! így soha nem fogsz lefogyni!!! (ha amúgy le akarnál)
egyél zöldséget, gyümölcsöt, joghurtot, valami könnyűt.
További ajánlott fórumok:
- Ma elment a párom bulizni.Hogyan bírjam ki az estét?
- Hogy bírjam ki még ezt az egy évet?
- Januárban Indiába utaznék, mit tegyek, hogy kibírjam a hosszú repülőutat?
- Mit egyek este?
- A fogfájást hogy bírjam ki keddig?
- Tegnap este megnyomkodták a vállam, és azóta fáj a fülem. Miért, és mit tegyek hogy ne így legyen?