Hízok, mint egy malac. Mit tegyek? (beszélgetős fórum)
Sziasztok. Láttam, hogy írtatok :) hát,azóta fogytam. Elkezdtem dolgozni és megindult.
Az edzés része hm, mumus. Igen Vanessza, azért vagy nekem motíváló. Mert napi két óra pihenőidőm van és pedig el kellene kezdjem az edzést. Hiányzik is. És eszembe jut ilyenkor, hogy csak kifogás, abban a két órában is bőven edzhetnék.
Nekem ez hihetetlen, hogy ennyit számít, hogy dolgozok vagy nem. Tény és való, hogy közepes fizikai munkát végzek,egész nap jövök-megyek, emelek, cipelek. Amikor itthon vagykk akkor meg ugye semmi. Hogy ekkora kalóriafelhasználási különbség van a két állapot között.
Gondolod, hogy az izomépítés olyan könnyű, hogy torna dvdre ugibugrizol otthon és rögtön lesz?
Sportolni muszáj. Nem csak azért, hogy ne hájasodj, hanem hogy egészséges légy.
Az egészséges étkezéssel is bevihetsz és ezek szerint be is viszel több kalóriát, mint amire a szervezetednek szüksége van. Az egészséges nem jelent kalóriamentest.
Amennyiben szervi bajod nincs, egyél kevesebbet, és akkor nem hízol tovább.
.....és ha csukott szemmel ennéd azt a salátát ? az se segít ? legalább vacsira ? h éjszakára ne rakódjanak rád a kilók ?
/ szeretek fórumokat olvasni , főleg , ha megnevettetnek :) :) :) milyen az a diétás szalonna ? csak azért érdekelne , mert a kedvenc eleségem a szalonna ! és még nem volt szerencsém a diétás fajtához :) viszont egyre kisebb darabokra vágom azt a szalonnát , amit szeretnék +enni :) /
:) ez olyan aranyos :) olyan jót kacarásztam , híztam is gyorsan fél kilót :) hisz a nevetés hizlal :)
1x valaki pénzért osztogatott jótanácsokat , h mit ? tegyen aki fogyni szeretne ? jó pénzért írta a páciensnek : zabálj kevesebbet !!! :(
A férjem vett valaha olyan cseppet aminek : kilonit ? volt a neve ? kb fél deci volt az üvegbe és abból kellett 10 ? cseppet beszedni naponta , arra nem emlékszem kaja előtt ? v után ? de szerintem kaja helyett :) :)
/ Ha nem is úgy oszlanak el a kilóid , ahogy szeretnéd attól még érezhetnéd jól magad a bőrödben :) /
Ezekba gyümölcsturmixok mostanában nagyon népszerűek lettek. De az a finom, amit otthon az ember magának turmixolja le, ezek a bolti izék maximum végszükség esetére jók.
Tudom, hogy sosem leszek nádszálkarcsú, de 58-59-cel már elfogadtam magamat, mert akkor arányos voltam.
Néztem tegnap este Péntek Enikőt is, de a youtube-on lévő 40 perces edzéseit. Elkezdem mától azt, esténként pedig futok.
Arról hallottam, hogy hízni is ugyanolyan nehéz, mint fogyni, sőt nehezebb, mert ugye oda izmot kell építeni. Kitartást kívánok Neked!
Sikerülni fog :)
Én 167 és 56 kg. És szerinem én vékony vagyok.A kitűzött cél nálam épp a te súlyod:) A 61-62 az álomsúlyom és hízni nekem pont olyan nehéz, mint másnak.
Amit az alakodról írsz az lehet genetika is. Van aki körte, van aki alma formájú, ezen általában mozgással, célzott tornával, vagy ahogy írták rendszeres futással lehet segíteni. Kitartóan.
Nem tudom mi történt, de pár napja evési rohamaim vannak...úgy zabálok, mint vásárban vett malac az otthoni vájúnál...megúsztam a téli családi vendégeskedéseket, nagy traktákat, most meg..
mondjuk a nejem baromi jól főz, de akkoris...egyszerűen nem megy le a saláta, meg diétás valamik, csak a tartalmasabb...diétás szalonna helyett próbálok parasztsonkával vigsztalódni, de az is hizlal...mondjuk harminc deka reggelire..kis ez kis az...
tudom mit kellene tennem, de most rossz passzban vagyok.
na megyek, bekapok pár falat kolbászt...csak az íze kedvéért...
Köszönöm
Kipróbálom, hátha segít.
:DDDDD
Rajtam sem:D
További ajánlott fórumok:
- A férjemet az édesanyja folyamatosan érzelmileg zsarolja, mert engem jobban szeret, mint őt, és ezt anyuka nem tudja elviselni. Mit tegyek?
- Szerintetek mit tegyek?Olyan ez mint a hidegzuhany
- 7éve vagyok a párommal, két kislányunk van, de már nem érzem azt a szerelmet mint az elején, mit régen. Mit tegyek?
- 8 hónapos fiam nemrég kapott cipőt és szandált is, de amint ráadjuk keservesen zokog és lemerevedik, mit tegyek?
- Mit tegyek, hogy újra olyan legyen mint kb. 2-3 hete?
- Puffadok, hízok, mit tegyek?