HÍZNI szeretnék, segítene valaki hasznás tanáccsal? (beszélgetés)
Szia!
Igen, volt itthon a Párom, ma ment vissza és igen aktívan tettünk az érdekében, hogy babás legyek!!! :-))))
Naaaa volt itthon a párod?????
Lehet drukkolni???
Izikém nagyon beteg..majd ha meggyógyul jövök!
Örülök hogy jön haza a párod:)
Sziasztok!
Gondoltam írok pár sort, ne laposodjon el a fórum!
Ahogy lehűlt a levegő, elmúlt a hőség iszonyatos étvágyam lett, nem győzök enni és nagyon örülök!
Bár az is a háttérben lehet,hogy 2 nap és érkezik a Párom haza és nagyon boldog vagyok!!! :-))
Szia! :-)
Jobbulást kívánok!!!!
Ebben a forróságban nagyon könnyű összeszedni a kellemetlen vírust....!
Szerintem most van peteérésem, merterőteljes fehér folyásom van, a Férjem pedig 1000km távolságban!!! :-(((((
Hali:) Mizu baba téren???
Nem voltam, mert Izim kórházban volt 3 napot. Valami vírust összeszedett és nagyon beteg lett. Ma hazajöttünk és jól van:)
:-DDD
Engem csak az angyalkák szeressenek és a jókívánságokat teljesítsék! :-))
Az én esetemben a genetika a meghatározó teljes mértékben, mert apai nagymamám volt hasonló alkatú 6 gyerek után is! :-)
Hízni nem igazán tudok, gravidát szedtem 3 hónapig, felkészítve a szervezetemet a baba fogantatására -mely még nem sikerült-, s attól híztam és étvágyam is volt!
De nem tudom nem káros e szedni "feleslegesen"!?
Sziasztok!Bocsi,hogy nem voltam de egész hétvégén a gyerekekre koncentráltam... :)
Hogy vagytok?
Én is gondoltam rá, de már annyiszor csalódtam!!! :-((
Csinálok majd egyet és kérek időpontot a doktornőhöz is! :-)
jajj, még húzom halasztom, bár nem tudom miért....? :-((
Az a baj, hogy be is tudok beszélni dolgokat hajlamos vagyok rá! :-DD
Szia!
Köszönöm kérdésedet, épp most "panaszkodtam" a Férjemnek, hogy ma reggel is úgy ébredtem, hogy furcsa a hasam, olyan émelygős....!
Illetve tegnap olyan barnás folyásom volt, annak ellenére, hogy a múlt hét szombaton volt meg...! Az evés az változatlan, ez a nagy meleg elveszi mindentől a kedvet!!!
igen, mint mindenben az éremnek két oldala van
nagyon örülök annak, hogy vékony vagyok és őszintén sajálom aki már egészsége rovására túlsúlyos!
Jól esik amikor valaki őszintén dícsér és látom rajta ,hogy ő is szeretne vékony lenni és szenved a plusz kilóival.Jó azért, hogy a picike derekam azért 75C, meglepetésemre most 75D melltartónak megfelelő cicivel párosul azért! :-))
Na jó tovább nem sírbakolok, ha jön a kg annak örülni fogok! :-)))
Hátha vele együtt jön a baba is! :-DDDDDDDDDDD
nem akarom én túlzásba vinni, csak max. 2kg! :-))
Egyébként nincs bajom magammal, mert hála az égnek cici és fenék az van, csak picit akarok combra felszedni és csípőre! :-)
De nem nyavajgok...!!! :-DDD
Az este picit felfrissült a levegő felénk, és komolyan még az étvágyam is megjött vacsoráztam is szépen...! :-))
De ma reggel ismét a nagy hőség egyszerűen semmihez nincs kedve szerintem az embernek!
Fájdogál tompán a hasamajla is... :-OOOOO
1 baba2012 rendkívül egyszerű, nézd megy egy fogyni akaró étrendjét, na annak éppen az ellenkezőjét!
A legbiztosabb módszer azonban az ha elmész egy szakorvoshoz!!!