Hízás a fogamzásgátlótól?Tapasztalatok? (beszélgetés)
Szerencsés alkat vagy akkor ilyen téren! :) Örülök,hogy azért jót is hallok!
Lehet hogy majd egy idő után Én is visszaállok rá,de most az abbahagyáson vagyok! :)
Én is Gracial szedek, a világon semmi bajom nincs tőle, mindent összeszámolva olyan jó 9 éve szedem, 3szor tartottam szünetet, 2-szer gyerek okán mindkétszer elsőre össze is jött... sajnálom, hogy neked nem vált be :(
Igaz már mástól is hallottam, hogy hízott tőle, de én most a 3. szünet után pont azért kezdtem újra szedni, hogy hízzak picit (na meg a kényelem ugye), de még így sem megy.
Köszönöm Mindenkinek aki válaszolt!És örülök,hogy megosztottáok a tapasztalataitokat!
Ugyan akkkor még annyit hagy tegyek hozzá,hogy jelentkezett hízás is de főleg vizesedés tapasztalható!Pl reggel nem tudom levenni a gyűrűmet este viszont attól félek hogy elhagyom mert annyira lötyög az ujjamon!!
Semmiképp sem mondható egészségesnek a fogamzásgátló ugyanis teljesen felborítja a természetes folyamatokat,szerintem évekig nem ajánlatos szedni,nem értem miért vannak oda érte a nőgyógyászok!Az Én nőgyógyászom pl mikor váltani akartam gyógyszert akkor vágta a pofákat!Aztán felírt Nekem egy gyógyszert ami nem 8000 volt 3 hónapra hanem csak 3 vagy 4 ezer attól meg úgy néztem ki mint egy 12 éves kamaszodó kislány...pattanásos bőr,zsíros haj....ááhh durva volt...aztán visszatértem a Gracialra!És most ott tartok hogy abbahagyom,csak érjünk vissza a nyaralásból!
Inkább költök gumira de tudom hogy természetesen müködöm!A Libidómat is nullára vágja ez a kis bogyó...nekem az utóbbi időben csak negatív tapasztalataim voltak!
Minden jót Nektek!
Úristen az igen!! :(
Én is nagyon sok rosszat olvastam a fogamzágátlóról!
Pl elolvastam hogy hogyan gátolja a fogamzást,,,hát borzalmas! :S
Azt is olvastam többeknél,hogy tönkreteszi ahormon háztartást és lehetnek problémák a gyerekválallásnál!!
a fórum címe mindenesetre ez:
Hízás a fogamzásgátlótól?Tapasztalatok ?
"a májammal és epémmel van baj, ez pedig csak is a bogyótól lehet! "
ez nem biztos, persze a bogyó nem használ neki, de lehet genetikus is :S Nálunk a család nőtagjainak nagyrésze "pókhasú", olyan mintha terhesek lennének, van valami a májjal, epeműtéten az 50 felettiek egytől egyig túlvannak, de pontos diagnózis, gyógymód nincs :( igazából az orvosok nem is tekintenek betegséégként rá. Én csak remélem hogy megúszom :S
A fogamzásgátlótól nem híztam.
Én mindig csak akkor híztam, ha többet ettem a kelleténél.
Ha viszont kevesebbet ettem, akkor csak úgy peregtek lefelé a kilók.
A szomszédomnak ugyanezek a panaszai, mint neked, csak ő már 10 éve szedi! Én 5-6 éve és most fogom abbaghagyni, mert több mint egy éves vizsgálatsorozat után se derült ki, mi okozza az "etióp kisgyerek" puffadásomat. Pár hete egy speciális műszer kimutatta, hogy a májammal és epémmel van baj, ez pedig csak is a bogyótól lehet!
Nem igaz, hogy azonnal lenne mellékhatás, több év alatt tud igazi károkat okozni. Szerintem állj le vele, nézd meg jobb lesz-e utána, addig pedig használjatok gumnit!
Nekem is a vizesedés, püffedés végtagokon, hason, arcon volt a jellemző, Loettét szedtem. A mérleg is mutatta, a tükör is, és bár nem kimondottan háj volt, nagyon puhánynak néztem ki. (a sport ellenére is)
Lecseréltem Yadine-re, azóta kevésbé vagyok rá hajlamos, de alapvetően is azért hízékony vagyok, mindig oda kell figyelnem, sporttal, életmóddal.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Belara nevű fogamzásgátlóról?
- Szed valaki Yasminelle fogamzásgátlót? Mik a tapasztalatok?
- Használ valaki Lindynette 20 fogamzásgátlót? Mi a tapasztalatotok?
- Lindynette fogamzásgátló tablettát elkezdjem-e szedni, vagy ne? Meghízok-e vagy ez már a múlté, a hízás a tablettától?
- Tapasztaltatok már a fogamzásgátló szedése során hízást?
- Elhízás a fogamzásgátlótól