Hirtelen vérnyomásesések - mitől? (beszélgetés)
Köszönöm, hogy ennyi mindent írtatok!
Az eddigiekről annyit, hogy a vércukrom minden alkalommal rendben volt, így vélhetően nem az a gond. A folyadékról én is tudom, hogy fontos, igyekszem is odafigyelni a megfelelő mennyiségre, bár, néha tényleg nehezemre esik.
És tényleg nem figyeltem meg összefüggést a folyadékbevitel és a rosszullétek között.
Olyan viszont előfordult, hogy órákon át állnom kellett és a végén lettem rosszul. Talán ezt nehezebben bírom az átlagnál?
De mondjuk ez még mindig csak egy esetet magyaráz meg...
Biztos hogy a vérnyomásod esik le ilyenkor és nem a vércukrod????
Igazából,hogy mi váltja ki nem tudom,de szerintem nem is ez a lényeg,van aki ilyen típus.Egyél-igyál rendszeresen.Én azt hallottam vérnyomás esés megelőzésére az a jó,ha állva mozgatod a lábujjaidat :)
(ez akkor jó,ha mondjuk hosszan álldogálsz,mondjuk buszozás közben,mert ugye sokaknál ilyen esetekben esik le a vérnyomás)
Nekem először alacsony volt meg a pulzus is lement. Azt utána emelkedett .
bár most is oda vagyok ettől a hülye időtől
Az elmúlt hónapokban volt néhány rosszullétem, vélhetően hirtelen vérnyomásesések miatt. Voltam több dokinál is, elvégeztek néhány vizsgálatot, és a háziorvosom szerint minden rendben van, valószínűleg az okozza a rosszulléteket, hogy valamitől hirtelen nagyon leesik a vérnyomásom.
Szédülés, hirtelen jövő gyengeség, elesettség... gondolom, ezek a tünetek másnak is ismerősök. Igazából az érdekelne, hogy vajon mi váltja ki ezeket a hirtelen jövő vérnyomáseséseket?
További ajánlott fórumok:
- Hirtelen leeső vérnyomás - hogyan lehet megakadályozni?
- Hirtelen felugrott vérnyomást mivel lehet azonnal csökkenteni?
- Hirtelen fellépő mérhetetlenül alacsony vérnyomás, izzadás, mitől lehet?
- Hirtelen megugró magas vérnyomásra mit ajánlotok?
- Hirtelen elgyengülés, erőtlenség - vérnyomástól lehet?
- Milyen tünetekkel jár, ha valaki hirtelen abbahagyja, a vérnyomáscsökkentőt, és a szívritmus szabályzót?