Hírportál függőség (beszélgetés)
Sajnis sose fogom megtudni mit leget csinálni reggel 9-tól ez a tőzsde nyitás, este 10 ig! Szabadnapokon tényleg egész nap ott ül katingat elemez stb stb.... belefáradtan abba hogy egész nap csak a hátát látom!...
Szerintem ilyenkor tudatmódosít valamivel 😎 nem csak sima szivató 😎
na,ez legyen a legnagyobb öröme az életben,
Napi négy óra kattogtatas, két óra hír olvasás, és még dógozik is. Nem semmi egy figura.
tuti..senki irja azt h dógozunk..még az sem aki tényleg nem erős a helyesírásban..szivatás..közben meg leolt,kioszt,mert nincs következmény..csak egy nick név..egy fotel náci..ha senki sem ír neki,felszívódik..ennyi..
Nem tudom, még az is lehet! 😀😀😀
Uuu gyerekek..Sztem ez egy pasi..Nincs baja fejben csak titeket hergel és valszeg kva jól szórakozik.. 😊🤭😋😅😨
Ha nektek ez így jó,akkor meg minek siránkozol állandóan.
Fogadd el olyannak amilyen,ne szapuld állandóan.
Elhiszem. Nem is fujjolok. Értem régóta, hogy így engeded ki a gőzt, ezekkel a fórumokkal. Valami miatt tűröd azt, ami neked nem jó, hogy mi az ok, a te dolgod. Ha az, hogy majd lesz, aki megfürdet, az is jó ok. Csak senkinek se jó olvasni, hogy ekkora szeretetlenség van nálatok. :/
De te főzöl mosol,takarítasz, meg az "egyéb". pont.
lehet rámm is fujjolni belátom de higyjétek el, én leszek az aki majd ráhívja a mentőket ha valami baj lesz, és én segitek fürödni is, nincs nekünk családunk csak magunk vagyunk.
nem kopok semmit én is dolgozom az én pénzem az enyém az ö pénze az övé.... pont
nem érted hogy kukkoljuk egy,ást???
Fütyül rá! Kap ellátást és kész!
És a pasi,?
Biztos ilyet érdemelné?
Akkor megérdemled őt! Már csak azt nem értem, miért égeted itt magad a párod gyalázásával? :((
Egyre több fórumban.
Veled van a legnagyobb baj,
Minden agyament hülyeségre nyitsz egy fórumot.
Ez a szegény hapsi,nem is sejti,milyen nővel él együtt.
Ha tudná,már régen kivágott volna,szánalmas amit csinálsz.
Ja, és én is olvasok híreket naponta többször is.
a mosolyáért és mert vicces figura :)
Akkor meg minek vagy vele? Ha nem változtatsz, csak mondod rá a magadét, éppen olyan vagy, mint ő.
Veled is baj van...
nem hoxázik de azé ő is kukkol engem elhiheted. Akkor maj én is kukolom őt
Kár, hogy nem hoxázik a párod... Megtudná, kivel él együtt.
Nem kötelező vele élned, már több, mint tíz topikban szidod.
A pénze miatt vagy ezek szerint csak vele. Akkor meg megérdemlitek egymást.
Az a nem normális, amit te teszel! Szerintem.
tudnál,de nem teszed mert nem vagy droid
tejesen nomális életünk van mindketten dógozunk.. ..
Ha teljesen normális az életetek, akkor miért írsz ki ennyi agyahagyott fórumot a szerinted nem normális dolgaitokról?
Én is tudnék egész nap böngészni, pedig nem is tőzsdézek.
Melyik ügynökségen dolgozik a tőzsdeblókej?
További ajánlott fórumok: