Hihetetlen... segítettek (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Hihetetlen... segítettek
10. Rozália (válaszként erre: 9. - Katácskák)
2009. márc. 12. 08:39
Szerencsére... Mert az rendben van, hogy "kérjetek és adatik..."....
9. katácskák
2009. márc. 11. 09:29
Igen VANNAK még CSODA hihetetlen Angyali Természettel megÁldott EMBEREK:)
8. frutty
2008. szept. 16. 13:42
vannak,még tiszteséges emberek!
7. Rozália (válaszként erre: 6. - Baby61)
2008. szept. 7. 07:54
Amen.
6. baby61
2008. szept. 5. 19:31
Manapsag ritkasag a segitokesz ember,en rajottem,hogy mindig onnan jon a segitseg ahonan nem is szamitsz ra,van hogy egy idegen sokkal tobbet segit mint egy testver vagy egy rokon.Gondolom ez az uriember Istentol kuldott segitseg volt.Isten aldja ot
5. ejmi
2008. szept. 2. 23:15
Örülök, hogy még nem halt ki a segítőkészség az emberekből. Ilyen pillanatokért érdemes élni !
4. Emilía78
2008. szept. 2. 22:11
Megkönnyezve olvastam a történetet. Nagyon örülök hogy vannak még rendes emberek az orszába :)
3. Rozália (válaszként erre: 2. - Syria)
2008. szept. 2. 20:43
Valóban. Kár, hogy tényleg csodaszámba megy az önzetlenség. Sajnos már legtöbbször nem az emberek természetes viselkedése.
2. syria
2008. szept. 2. 19:04
Öröm értesülni, hogy másoknak is jut olyan önzetlen segítség, mint amiről én is cikket írtam.
1. Rozália
2008. szept. 2. 17:03
Olyan - számomra már majdhogynem hihetetlen - dolog esett meg velem az elmúlt hetekben, hogy úgy éreztem, muszáj megosztanom Veletek...
Az egyik sokat használt és nem túl olcsó kerti bútorunknak egy nagyon fontos része tönkrement. Nem volt használhatatlan, de csúnya és kényelmetlen, kissé még balesetveszélyes is volt.
Ugrás a teljes írásra: Hihetetlen... segítettek
Az egyik sokat használt és nem túl olcsó kerti bútorunknak egy nagyon fontos része tönkrement. Nem volt használhatatlan, de csúnya és kényelmetlen, kissé még balesetveszélyes is volt.
Ugrás a teljes írásra: Hihetetlen... segítettek
További ajánlott fórumok:
- 52 évesen babát vár valaki. Hihetetlen!!!
- Bűn lenne egy elképesztően, hihetetlenül gazdag és sármos férfi szeretőjének lenni? Megtarthatja az ember (a nő) a méltóságát?
- Milyen emlékeid vannak kicsi gyermekkorodból, amire szinte hihetetlen, mégis emlékszel?
- 20 éves vagyok, de olyan hihetetlen vágyat érzek az anyaságra, hogy azt el nem tudnám mondani. Van olyan, aki hasonló cipőben jár?
- Ki hogy segítette át a babáját a fogazásos időszakon?
- Ma is segítettem valakinek