Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Hihetetlen... segítettek fórum

Hihetetlen... segítettek (beszélgetős fórum)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Hihetetlen... segítettek

10. Rozália (válaszként erre: 9. - Katácskák)
2009. márc. 12. 08:39
Szerencsére... Mert az rendben van, hogy "kérjetek és adatik..."....
2009. márc. 11. 09:29
Igen VANNAK még CSODA hihetetlen Angyali Természettel megÁldott EMBEREK:)
2008. szept. 16. 13:42
vannak,még tiszteséges emberek!
7. Rozália (válaszként erre: 6. - Baby61)
2008. szept. 7. 07:54
Amen.
2008. szept. 5. 19:31
Manapsag ritkasag a segitokesz ember,en rajottem,hogy mindig onnan jon a segitseg ahonan nem is szamitsz ra,van hogy egy idegen sokkal tobbet segit mint egy testver vagy egy rokon.Gondolom ez az uriember Istentol kuldott segitseg volt.Isten aldja ot
5. ejmi
2008. szept. 2. 23:15
Örülök, hogy még nem halt ki a segítőkészség az emberekből. Ilyen pillanatokért érdemes élni !
2008. szept. 2. 22:11
Megkönnyezve olvastam a történetet. Nagyon örülök hogy vannak még rendes emberek az orszába :)
3. Rozália (válaszként erre: 2. - Syria)
2008. szept. 2. 20:43
Valóban. Kár, hogy tényleg csodaszámba megy az önzetlenség. Sajnos már legtöbbször nem az emberek természetes viselkedése.
2008. szept. 2. 19:04
Öröm értesülni, hogy másoknak is jut olyan önzetlen segítség, mint amiről én is cikket írtam.
2008. szept. 2. 17:03
Olyan - számomra már majdhogynem hihetetlen - dolog esett meg velem az elmúlt hetekben, hogy úgy éreztem, muszáj megosztanom Veletek...
Az egyik sokat használt és nem túl olcsó kerti bútorunknak egy nagyon fontos része tönkrement. Nem volt használhatatlan, de csúnya és kényelmetlen, kissé még balesetveszélyes is volt.

Ugrás a teljes írásra: Hihetetlen... segítettek

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook