Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Hideg rebarbaraleves recept

Hideg rebarbaraleves recept

A Hideg rebarbaraleves hozzávalói:
40 dkg rebarbara szár
4 dkg vöröshagyma
10 dkg sárgarépa
2 dl tejszín
1 db zsemle

őrölt bors
ánizs
olaj
tej


A Hideg rebarbaraleves elkészítési módja:
A hámozott darabolt rebarbarát,a kockára vágott vöröshagymát a karikára vágott sárgarépát kevés olajon megpároljuk.Felengedjük fél liter vízzel sóval borssal ánizzsal ízesítve puhára főzzük.A tűzről levesszük és ha kicsit kihült a tejben áztatott zsemlével összeturmixoljuk. Folyékony tejszínt keverünk hozzá,és lehűtve csészébe töltve tálaljuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A hideg rebarbaraleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook