Hiába koplalok nem fogyok :-( Miért? (tudásbázis)
Már nem tudom abbahagyni a koplalást...
Ha akarnám sem.
Próbáltam már de nem megy.
Az életem lett.
Túl régóta csinálom már...
Szia !
szerintem, ne koplalj... :(
mert koplalással a szervezeted "ments várként" vizet raktároz illetve bármiből amit magadhoz veszel - gondolom inni azért iszol- elraktározza, hogy legyen energiája a következő koplalási rohamra.. ne haragudj de szerintem ez butaság:) én is koplaltam már.. nem egyszer de azzal, hogy semmit és tényleg SEMMIT sem eszel csak ártasz magadnak... ha elérted a kívánt testsúlyt.. és elkezdesz újra enni.. esetleg habzsolsz - mert miért ne törne rád habzsolási roham.. elvégre végre eszel/ehetsz !! - a többszörösét fogod visszahízni a leadott kilóknak !
Amit ajánlani tudok, minden napra csinálj magadnak valamilyen egyszerű főtt ételt, oszd be 5 részre egyél 5x keveset vagy akár csak csökkents le a szénhidrát beviteled minimálisra és mellette egyél sok gyümölcsöt - zöldséget esetleg joghurtokat - itt nem az agyon cukrozott szarokra gondolok- mert az segít az emésztésben. Mellette ha tudsz,menj el sportolni heti 2-3x és ezt emeld ahogy már Te fogsz több sportra vágyni vagy menj el akupunktúrára.
Egyik legjobb barátnőm, most megint elkezdett járni akupunktúrára , eszik rendesen mellette nem igazán mozog mert nem szeret tornázni :) de olvadnak le róla a kilók! Másfél hónap alatt 12kg ment le róla ! és tényleg nem koplal, eszik normálisan... tehát ezt ajánlom ha mindenképp szeretnél valamit:)
Jómagam pedig futok és biciklizek vagy otthon cardiozom és ez is segít :) mindegy mit sportolsz csak a testedhez megfelelő gyakorlatokat végezd el - ergo nem mindegy, hogy szálkás izmokat szedsz össze és formás lábakat vagy lufi izmokat s így a combod is 3x akkora lesz - sportolj mindenképpen. Kezdetnek az is jó, hogy ha otthon DVD-re mozogsz csak arra figyelj , hogy jól csináld a gyakorlatokat mert ha nem figyelsz oda könnyen lesérülhetsz...
Remélem tudtam segíteni :) üdv.
ki hogy gondolja ezt. mindenesetre elég érdekes.
no de mindegy, mindenki saját maga tudja mit és hogyan akar.
Szia!Én nem fogok veled vitatkozni,én egyetértek.Már csak azért is mert nyáron kint voltam Olaszországban 1 hétig,egy olasz családnál,tehát minden nap azt ettünk amit ők.Reggelire kétszersültet lekvárral stb... Ebédre valamilyen fehérhúst salátával.És este tésztát,mindegy milyen,spagetti,ravioli.
Akkoriban is fogyóztam,nagyon tartottam ettől az 1 héttől.De nem volt miért...Ugyanis fogytam,meglepő de tényleg.Hihetetlen volt.Aztán elkezdtem gondolkodni....Valami nem stimmel,és nálunk nem,a rengeteg hús amit megeszünk.Olaszországban én nem igen láttam kövér olaszt,nem véletlen hogy nem...
Úgy hogy van benne igazság,de még mennyire :-)És a 3szori étkezéssel is egyet értek.
ezt ha bemásolod megnézheted pontosan. eleinte kevésnek tűnikk, de utána már sok is.
én jan 11 óta csinálom, és már sok ez a mennyiség.
napi 20-40 dekákat fogyok reggelről-reggelre.
szia!gratula neked is!:)nekem is ez adott erőt!ha van eredmény a folyamat megállíthatatlan!:)és tök jó érzés!csak a kezdet a nehéz!
Hajrá csajok égjen csak a zsír!!
no a tegnapi nap eredménye -30 deka lett. újabban 3 napja már minden reggelre -30 deka megy le.
venni akarok még egy Réka dvd-t. a Napi 20 perceset, 4*20 perc van rajta.
no ennyit a koplalásra vagy mire...
ma a reggelim 1 szelet kétszesült volt és 1 narancs, az ebédem pedig 10 deka túró 1 paradicsommal.
sokkal többet írna elő a mai napra is a level diéta, e ez így alakult.
mindenesetre az 1 órás napi kemény tornám megvolt
A szervezeted elkezdett tartalékolni , azaz hiába eszel keveset nem fogsz fogyni . Ilyenkor azt kell tenni hogy az anyagcserét fel kell pörgetni ami elsősorban tornával, mozgással lehetséges.
A koplalást a szervezeted megszokta , mint írod hogy már fogytál ezzel a módszerrel régebben , ezért most "visszavág "
Köszönöm mindenkinek, hogy írt és tanácsot adott.
"Elhízás elleni teáról" van tapasztalatok?
szia. igen kitaláltam. elkezdtem 5 év elhatározás és zabálás után a level-t 11.-én 113,7-ről.
1-4.nap majd meg haltam annyi ennivalóval. most meg már fel se tűnik hogy mennyire keveset eszek.
minden este újabban kb 1,5deci sovány kakaóporból és édesítővel készítek forró kakaót azt megiszom és fedezem az édességigényemet.
ma is pl ebédre és vacsira is több étel volt előírva ne hidegen hagyott. mindből csökkentettem az adagokon. sok teától nem éhezem és méregtelenít tisztít is.
nagyon szép eredményt értél el, nemtudom nekem mikorra sikerül a 80 cél. utána viszont már igencsak még lentebb fogok menni.
ma reggel 108,2 voltam
Ügyes vagy. Gratulálok.
Szép lettél.
nekem mára kész az 1 órás tornám. igen kemény, megdolgoztat, megizzaszt de a hatása szemmel látható.
ja és az étkezés:
ma a reggelim 1szelet toast teljes kiörlésű kenyér 1 naranccsal, ebédem szintén ugyanez. mire megeszem, tele is vagyok vele.
vacsim ugyanez lesz csak 1 szelet sovány sonkaszelettel kiegészítem.
ja és az innivaló: 1,5L zöld tea édesítővel
1,5L csalán tea-borsmentával édesítő+citromlé
egyik fogyasztó másik vízhajtó hatású. a borsmenta pedig firssítő hatással rendelkezik és mindemellett kellemes menta ízt ad
Én is így vagyok, csak annyi különbséggel, h nagyban zöldséget és gyümölcsöt eszek, sokat, többnyire étkezéseimet az teszi ki, reggel gyümi, nem baná, hanem alma narancs, ebéd valami lightos, hol főzelék, hol levest tészta nélkül, kis adagokban.
Vacsi meg mindig vmi zöldség, többször is eszem de csak max fél 6ig. Hol reszelt répát, parit, két szem főtt krumplit, ubit, v savanyú kápit natúran, mégsem fogyok!!! Szerintetek miért? Ráadásul sífutózók, napi 30-40 percet, plusz mozgok is.