Heveny (akut) csalánkiütés (beszélgetés)
Amióta szedem a fogamzásgátlót és nem óvszerrel védekezünk.Sex után azonnal fellépő heves duzzanat fájdalom lép fel és eltart 1-2 óráig ha párom bennem megy el.Tehát párom ondójára is nem úgy reagál a szervezetem ahogy kellene.Ez csak is sex után van rögtön, hiába mosakodom meg azonnal. Fertőzésünk nincs ezt biztosra tudom. Ezért írtam hogy páromra is..
A legtöbb óvszert sem bírja a szervezetem, ahogy a síkósitókat sem.
Ezt a mondatodat nem értem.....
És ami a legjobban aggaszt hogy páromra is.
Amire tudom, hogy allergiás vagyok biztosan: bizsú fém, virágpor, por- poratka, csak 2 féle mosóport tudok vásárolni persze a 2 legdrágábbat, a legtöbb kozmetikai dolog, eddig egyetlen gyógyszer a Dalacin. Ezektől leszek kapásból csalánkiütéses.
Bors, borsó erre is bár nem csalákiütéses leszek.
És ami a legjobban aggaszt hogy páromra is.
Kapásból bőrgyógyász,allergia teszt.
ha magán dokihoz mész lehet meg is csinálja.
Nekem is volt kb 2 éve,de nálam az antibiotikum kúrától jött elő!!Viszont megcsináltattam a tesztet,és kiderült egy csomó mindenre allergiás vagyok az ételek közül.Ezeket kerülöm:)
Sajnos egyre több minden váltja ki nálam, lassan nap mint nap.
Van amiről tudom hogy allergiás vagyok rá, de szinte mindig akad valami új ami szintén előhozza, és sajnos nem mindig jövök rá hogy micsoda épp.. Érdekelne aki szintén küzd ezzel hova milyen szakorvoshoz fordult, vagy csak sima allergia tesztre ment, esetleg mit szokás ilyenkor szedni rá.
További ajánlott fórumok:
- Vírusos betegség okozhat herpeszt és csalánkiütést?
- Estére előjönnek rajtam csalánkiütések. Nem tudom mitől lehet, esetleg gyógyszer mellékhatása?
- A fiam egy marék ribizlit evett meg egy órája és az egész testén dagadt csalánkiütések lettek. Vajon a ribizlitől lehet?
- Volt már csalánkiütésed? Kiderült, hogy mitől kaptad, illetve elmúlt?
- Kutya csalánkiütés
- Kinek mi volt a csalánkiütés kiváltó oka, és volt-e mellette más tünet is?