Heti szinten ki hányszor szeretne szexelni a párjával, és valójában hányszor történik meg? (beszélgetés)
Masztizok mint minden rendes lány,csak én be is vallom.
és mit csinálsz hétköznap?
Mivel csak hétvégén találkozunk csak 2,legfeljebb 3 menet jön össze,pedig naponta szeretném.
Szerencsére mindketten nagyobb igényekkel rendelkezünk a barátommal, szóval nálunk napi 1-2-3 alkalom az átlagos;D
heti szintem 2-3 lenne számomra a tökéletes. ehelyett, kb olyan 2 havi 1x van.
Nekem jó úgy, ahogy van. :)
de az akkor is egy b..zas marad.....!!!jo az is nem mondom.....egy "one night stand"....de most komoljan ido el nem vagyunk azert egy kis szeretetre......h erezzuk aszt h szeretve vagxunk.....s akkor van az elkeszto szerelmeskedes......;)
akkor part kell keresni s vele ki elni a napi....3-4et...;)
az nem jo....lrgalab este kell idot csinalni.....ez nem oljan dolog amit muszajbol csinalunk.....de en ugy vagyok vele h. ha csak egy nap egyszer akkor legalab este.....jobban is lehet aludni...;)
nem ugyan az.....s eleg nagy a kulobseg....;)
gratula.....akkor meg eri ki varni a tiltast...;)
Heti 7szer simán menne...:) DE most tiltva vagyunk, tekintve, hogy 3 babát várunk :)
Mi nem érdekel még?????
Szexelni vagy szerelemmel szeretni, szeretkezni nem ugyanaz...
Még egyszer, hogy meglegyen kétszer, meg még kétszer, hogy meglegyen négyszer, ötször, hogy ne kelljen többször. Ezt akartad mondani? :)))
napi ötször, hogy ne kivánjam többször! :D
Napi szinten 3 szór is rámásznék... :-)
De sajnos olyankor nem épp aktuális, suliban van/dolgozom és zaklat közben a fönök, vagy utcán vagyunk, és már azt is megszólják a vén szatyorkák ha kap egy puszit.
Így a napi igényünkből heti lesz...
2 naponta biztosan el tudnám viselni, de valahogy hamar elaszunk oszt elmarad.
Milyen heti????? Én mindennap akarok! az más kérdés,hogy nincs rá lehetőség :DD
Hetente 2*7 szer(reggel-este)szeretnék.....
de csak kb.5-6 alkalommal jön össze:-((((
Ha lenne párom nem tudom hogy alakulna ez bennem!
Viszont így egyedül napi 1-3x is rámtör a vágy elég intenzíven.
Utólag látom már,hogy ebben milyen nagy igazad volt.:)
"Ha meg akarsz fektetni egy nőt akkor mond neki,hogy szereted" ismerem:D
Amúgy én nem vagyok egy prűd szűzkislány , viszont nem tudom a szükségleteim olyanon kiélni akihez semmi érzelem nem fűz..nem kívánom azt!Én nem tudom ezt elmagyarázni..:S
Értem amit te mondasz amúgy! És abban a részben látom is az igazad,hogy úgy tesznek addig és aztán ennyi...Akkor az van,hogy elverem a sodrófával:XD
További ajánlott fórumok: