Herevisszérsérv esetén mekkora esélyünk van, hogy teherbe eshetek? (tudásbázis)
Sziasztok!
Azért tulzásba se kellene esni.
A 2% esély hazugság.
Nekem összejött nagyon előrehaladott állapotú viszér mellett is. Ráadásul sérülés is nehezítette a dolgot.
Azért azt is látni kell hogy a dokik a műtétben érdekeltek.
Szia!
Van rá esély nekem pld. sikerült.
Vannak fokozatok ebben a betegségben is de maga a hőmérséklet emelkedés mindig jelentkezik ami már kis mértékben is káros.
Sziaasztok!
Azért a műtét sem száz szálakésos megoldás.
Én nem vállatam be és összejött valahogy.
A férjemnek konkrétan herevisszere volt, megműtötték. Az ő eredményei is nagyon rosszak voltak, ezért is nem jött össze nekünk sem a baba (fél éve próbálkoztunk akkor már). 4 hete műtötték ambulánsan, áprilisban lesz kontroll és spermavizsgálat.
Szerintem ha herevisszér, akkor meg kellene műteni, mert így szinte esélytelen a baba. Urológus nem mondta?
Más problémából kifolyólag egyik barátnőm férje terméketlen volt,azaz szintén 1-2% esélyt adtak nekik.Jártak lombikprogramra sikertelenül.Végül spontán sikerült a baba :)
Miért nem akarjátok a műtétet?Másnap már haza lehet menni,1 hét múlva pedig dolgozott a férjem.
A férjemnek herevisszér tágulata volt,műtét után 3 hónappal teherbe estem.2,5 éves a kisfiunk :)
Ismeretségi körben volt még ilyen eset,ott a férj még gyógyszeres kezelést is kapott a műtét után,1 év múlva sikerült a baba.
Fel a fejjel,sok sikert!
írd be itt a keresőbe, hogy herevisszér
sok találat van, olvasgass
Műtétet nem javasoltak?
A férjemnek is nagyon rosszak voltak az eredményei, de műtét után 9 hónappal sikerült természetes úton teherbe esnem.
További ajánlott fórumok:
- Ki mekkora TSH-val esett teherbe?
- Szerintetek mekkora az esélye a teherbeesésnek az előváladéktól?
- Mekkora az esély a teherbeesésre fog.gátló tabletta mellett?
- Pharmatex krém + megszakítás, mekkora a teherbeesés esélye?
- Klomifen avagy CLOSTILBEGYT szedése esetén mekkora esély van teherbe esni??
- Menses környékén mekkora az esélye a teherbeesésnek?