Pharmatex krém + megszakítás, mekkora a teherbeesés esélye? (tudásbázis)
Én kb 2 hete vettem a patikában. Mondtam mi kell, rendelték és másnap mehettem is érte.
Ne a maratont bánd. Jó volt az biztos. Inkább oldd meg gyorsan a "védelmi" dolgokat, és mehet a "buli".
Én mikor kérdeztem azt mondták, hogy már nem lehet kapni a tampont. :S
Úgy látszik még több utána járás kell, de a krémről azt olvastam hogy biztonságos azért nem erőltettem aztán a tampont.
Mindenesetre ezt ússzam meg...nem lesz több maraton :)
Hát igen.
Az a gond ezekkel a tamponját kivéve, hogy elfolyik ha felkelsz. Nem véletlen aktus előtt lehet csak rövid idővel alkalmazni.
A tamponját én úgy szoktam venni hogy a patikába rendeltetek már előre, és 1-2 nap alatt beszerzik.
Egyedül ez az 1 terméke van amit merek megszakítással alkalmazni, az összes többit nem.
Van pedig itthon krém, talán még a szav. idő is jó; csak soha nem használom el.
Akkor már inkább a gumi vagy no sex, de azzal akkor sem.
Én is tampont akartam venni, de nem kaptam sehol.
Csak attól tartok, hogy ami benne maradt az előző menetről, és előváladékkal kijött az ellen elég volt e a krém. Mert azt írja hogy 2 órán keresztül nem lehet mosdani utána, de azt nem bírtam ki. Igaz belül nem öblögettem.
Régen sokáig szedtem a bogyót és nehezen állt vissza a szervezetem, ezért próbáltam valami hormon menteset. A gumit viszont egyikőnk se szereti. Hát, remélem megúszom, és csak a közelgő mensitől görcsölgetek, meg álmosodok.
Pharmatex nálunk nem jött be, kúp mellett fogant az én szép fiacskám :)
Kiszállással együtt esetleg....
Akkor már tényleg inkább gyógyszer, gumi... Együtt...Nem egyszerű.
Szerintem se parázz előre!
Én csak a pharmatex h.tampont tartom megbízhatónak, mert az szivacs ugyebár.
A többi elfolyhat meg hasonlók, és az orvosom szerint sem a legbiztonságosabb önmagukban alkalmazva.
A megszíakítással némiképp azért már csökkent a terhesség lehetősége.
Szerintem nem lesz gond. Ne aggódj.
(bár azok után hogy anno én 4 évi tablettaszedés mellett lettem terhes, már nem lepődök meg semmin.)
Inkább írass gyógyszert!
Azt ajánlom!
Köszi a választ :)
Tényleg maraton volt. Rég voltunk előtte együtt és bepótoltuk :)
Csak pont peteérés időszakára esett. Az előző párommal sokáig próbálkoztunk gyerekkel, de 3 vetélés lett a vége. Most még nagyon nem akarok. Ahhoz még friss a kapcsolatunk. Csak elég álomkóros vagyok és sokat eszek mostanában és a hasam is görcsölget. De lehet hogy csak a félelem miatt beképzelem a dolgokat.
A pharmatex keszitmenyek onmagukban jok, csak nagyon maceras oket a megfelelo modon hasznalni. En kuppal probalkoztam egyszer. Annyi eleg is volt.
A megszakitasos modszer meg csak lehetsz "biztos" ha a parod nem csopog. Nagzon sok ferfi elobb is kibocsaj egy kis mennyiseget, ami boven eleg a kiehezett petesejt szamara e "BUMM" igy lett a...
Amugy szerintem ne aggodj emiatt, biztos meg fog jonni.
Ps: Gratula a maratonhoz ;-p
További ajánlott fórumok:
- Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést
- Szerintetek mekkora az esélye a teherbeesésnek az előváladéktól?
- A nagy kérdés. Teherbeesés megszakításos módszerrel?
- Mekkora az esély a teherbeesésre fog.gátló tabletta mellett?
- Menses környékén mekkora az esélye a teherbeesésnek?
- Bélendometriózis műtétem volt, előtte Mistral fogamzásgátlót szedtem, mekkora a teherbeesés esélye?