Nem sokan ismerik, az biztos! Természetesen én sem úgy gondoltam hogy akármit kellene rajzolni! Egyébként még diák éveimből tudom, hogy vannak sokan akik pl. a képregények rajzolásával múlatják az időt! Ez ép úgy egy hobby mint maga az erotikus írások! Van ismerősöm aki ír ilyen stílusú történeteket. De privibe elküldöm egy olyan oldalnak a címét amin sok erotikus írás található ott lehet csatlakozik hozzátok olyan is aki esetleg rajzolni is szokott! Én személy szerint még mangát nem rajzoltam! meséket már igen! :)
Én igazából egyáltalán nem vagyok rajzos, tehát ez a blog csak egyfajta agyfasz-levezetés lesz. A társam akivel ezt a blogot csinálni fogom, ő rajzos, régóta rajzol, tehát az ő rajzai nem ilyen paintban 10 perc alatt összedobott mocskok lesznek.
Remélem, mások is csatlakoznak majd.
(a blog hátterében lévő rajzokhoz természetesen semmi közünk, csak átmenetileg be kellett dobni valamit hogy ne legyen olyan üres)
Ez szerintem nem igaz!Jók ezek a rajzok, csak itt a történet az ami magát a személyiségedet tükrözi esetleg. Persze van aki nagyon jó kézügyességgel van eleve megáldva,a rajzolás pont az a terület ami a megfelelő technikák elsajátításával fejleszthető! Én teljesen más stílusban rajzolok, de van hogy teljesen stílust váltok! Mondom nálam ez teljesen alkalom függő!