HELP! Megpróbáltam beállítani egy hátteret a naplómnak, de eltűnt a napló (beszélgetés)
Én is pont ma próbáltam a receptes naplómba olyan hátteret berakni,amit Mariann mond.
"Leiahhh" naplójában is találsz részletes segítséget,nekem azzal sikerült.
Biztos nem fogok többet őrültködni,tanultam belőle :D
A segítséget pedig nagyon megköszönném.
Érettségiztem is ugyan számtech-ből,de ez a honlap szerkesztés nekem kínai :P
Hoxáék biztosan megcsinálják, ne aggódj, nem fog elveszni a naplód!:)
De ezekután ne használj layouts kódot! Elég a background!
Ha gondolod, segítek priviben "letisztítani" a backround kódot úgy, hogy ne legyen rajta hivatkozás, link, stb.!
De azt tudok.
Igaz nem írtam még sokat bele,de azért örülnék,ha nem veszne el.
Remélem holnap vagy valamikor tud majd segíteni a moderátor
...más ötletem sajna nincs... Elméletileg ha csak a naplóidhoz lépsz be, akkor nem egyből a naplódba jutsz el, hanem egy szerkesztő felületre, ahol módosítani tudod a dolgokat, új naplót létrehozni, stb.
Mondjuk nekem két naplóm van, de egy naplónál lehet más a helyzet...
Új naplót se tudsz létrehozni?
Ez a gond,hogy nem adja ki azokat,amit előtte.Szóval nem is tudok rákattintani semmire :(
Csak egy csík van
Ha a naplófejléc módosításánál be tudsz lépni, akkor az egész kódot ki tudod törölni. Ha ez sikerül, szerintem vissza kell, hogy álljon az eredeti állapotra.
A layouts kódokkal nem ártana vigyázni! Ha csak hátteret szeretnél változtatni, elég ha egy backgrounds kódot keresel!
Én is így jártam, nekem egy kedves ismerősöm csinálta meg :)
De amúgy ha írsz a Moderátornak, válaszol nemsokára, legalábbis én ezt tapasztaltam:)
Egyébként annyit csináltam hogy a myspace layouts-nál kiválasztottam egyet,és besoltam a kódját.
Csak hát nem jött össze
Honlap működésével kapcsolatos információk
ez a címe :)
szia,
van erre külön fóruma hoxának, írj oda inkább :)
További ajánlott fórumok:
- Gyermeked apja 8 év után megpróbál(?) közeledni, de ezt a testsúlyod csökkenéséhez köti/kötné?Szerinted?
- Ha anyósod egyetlen kicsi fia a férjed és mindenhol megpróbál keresztbetenni neked mit csinálnál?
- Az anyák megpróbáltatásai a csemetéik mellett a gyermekkórházban
- Szeretnék a naplómnak hátteret, de nem akármilyet! Tudnál segíteni?:)
- Photoshopban hogyan tudok másik hátteret beállítani egy képnek?
- Acer One netbook - Hogyan lehet hátteret beállítani?