Házon kívül-teszt (beszélgetés)
Nem tudom, kénytelen vagyok az energiatarékos izzókra fogni, de nekem tavaly sikerült egy egész havi villanyszámlát megspórolni.
Az idén a bojler használatot vettem célba, első megmozdulásom az volt, hogy a vécében lévő kézmosóban elzártam a meleg vizet. Mindig azt tapasztaltam, hogy mire befejeztem a kézmosást, addigra ért oda a melegvíz, annak meg semmi értelmét nem látom, hogy a falban a csöveket fűtsem!
Sziasztok. Most vettem észre ezt a fórumot :) Mindjárt két ismerős is!
Zsókával értek egyet. Nekem is megvan, több, mint négy nem válasz, mégsem érzem magam szegénynek. Bizony, lehet, hogy megszoktam, vagy azért, mert látom, hogy mások még nálunk is rosszabbul élnek. Örülök, ha sikerül nullszaldóra kihozni a hónapot. Nem vagyok büszke rá, de nem is szégyellem. Ez a mai magyar valóság.
:-)
Ezért kell úgy értékelni, hogy 4 vagy több nemleges válasz együtt szegénységnek.
Érdekes ez a teszt mivel vágtunk disznót ezért most minden nap ehetnék húst, tehát nagy a gazdagság. Nyaralni eddig nem bírtunk mert fizettük a kocsit meg építkezgetünk. Nyáron lejár a kocsi és elmegyünk a gyerekekkel egy hétvégére nyaralni tehát akkor nyáron még gazdagabbak leszünk. Bár szerintem akkor sem tudok majd 50 ezret zsebből kivágni.
Öszintén néha azon nevetünk a férjemmel mi lesz ha lejár a kocsi hitele, mihez kezdünk majd annyi pénzel:)))
Tényleg? :S
A bojlernél csak használ valamit, ha kihúzom, és csak fürdés előtt dugom be? Vagy nem? 80 literes.
Így is lehet mondani... Nem nehezebb, mint az ötvenes évek végén.
Mennék én Hawaira nyaralni... üsse kavics, Hévíz is megfelelne télen :D
További ajánlott fórumok:
- Ti szoktátok nézni a Házon kívült?
- Szerinted lehet érezni valamit, ha a villám belecsap a házon lévő villámhárítóba?
- Nem tudom kifizetni a volt férjem...ha perel mire számíthatok?A házon lévő hitelt én fizetem.
- Nincs adventi koszorúm, nincsenek fényfűzérek a házon se...
- Ha lakáshitelem meg szocpol van a házon, van lehtöségem nagyobbra cserélni, és több hitelt felvenni?A másik ház értéke is több..