Házi májpástétom tojással (paleo) recept


40 dkg csirkemáj
20 dkg kacsa vagy libazsír
2 fej vöröshagyma
2-3 főtt tojás
só, bors, majoranna, fokhagymasó
1 tv paprika
mustár
A Házi májpástétom tojással (paleo) elkészítési módja:
A kisebb kockákra vágott májat kb 10 perc alatt megpirítom zsírban az apróra vágott hagymával együtt, beleteszem a fűszereket is.A tojásokat keményre főzöm. Aprítóban a többi zsír hozzáadásával mindent krémesre darálok,hozzárakom a mustárt is. Hűtőben 2-3 napig eltartható, bár ritkán marad addig belőle.
Maglisztből sült cipóra, retekre, zöldpaprikára, újhagymára, uborkára kenem.
Több paleos oldalról szedegettem össze a hozzávalókat, kis módosítással.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Mariann63, 2013. márc. 22. 07:34
A házi májpástétom tojással (paleo) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.