Ilyen esetben követelhetek kártérítést? (tudásbázis)
"A másik mivel az adózók pénzéből lett véve akkor mi jogon mondják is meg mit csinálok vele!?"
Tudod, ezek az elvetemült adózók (köztük én is), szeretik tudni, hogy mire költik el a pénzünket.
ugyan mire,?
de tudod mit ,nem is igazán izgat,
majd te elmondod neki hová menjen panaszra,
talán magadba kéne nézned,és nem másokat hibáztatni azért mert segitettek,
csodálom hogy nem büntettek meg azért,mert eladtad azt amit ingyen kaptál,
és nem,nem jár kártérités azért mert segitettek lebontani az omladozó,akármidet,
Nem kioktatást kértem ha nem segitséget hogy ilyen esetben mit lehet tenni!
De láttom Kárörvendök vagytok!
Azt hozzáteszem hogy a Közmunka fönöke úgy beszélt velem mit aki a pi....ból rángatot ki!
A másik mivel az adózók pénzéből lett véve akkor mi jogon mondják is meg mit csinálok vele!?
most reggel megint elolvastam az elejét,de ha megfeszülök sem értem most akkor nem a házat bontották meg,hanem egy melleképületet,
adtak anyagot hogy újra lehessen épiteni,
De,nem talált kőmüvest aki megcsinálja,csak olyat aki elvitte a pénzt és nem végezte el a munkát,
Na,akkor adjuk el amit kaptunk,mert úgysem lesz aki megcsinálja,
Puff neki,a polgármester rájött,és megfenyegette,hogy irgum-burgum,ha a többit is eladja,
Jött az ötlet,akkor kérjünk kártéritést,mert hát nem kézzel bontották a falat,amugy ingyé,hanem géppel,ami úgye hatékonyabb ,és gyorsabb,
hát ez nekem nem jutott volna eszembe,
hiába na,élelmesnek áll a világ,
Bizonyára nagyon unatkozik meg ismeritek a Polgármestert ha ennyire neki adtok igazat!
De ha a Ti házatokat bontatná el úgy hogy nem is úgy lett megbeszélve.... nem tudom hogy esne nektek!!!
További ajánlott fórumok:
- Kérhetek-e kártérítést, ha rossz szemüveget csináltak?
- Ha a boltomban hitelt adok, és átvételi elismervényt írunk róla, akkor az alapján követelhetem a tartozás rendezését? Kihez kell fordulnom?
- Válás esetén milyen módon követelhető a közös tulajdon fele?
- Jár e ilyenkor kártérítés
- Tudja valaki, hogy milyen kártérítés jár repülőúton elveszett bőröndök esetén?Vagy, ha kiszallítják házhoz, de már visszautaztunk?
- Nem tartotta be a határidőt! Lehet e ilyen estben kártérítést kérni?