Így igaz. Terhesség alatti bebálnásodás, épphogy nem ér, mert az majdnem mindenki le tudja dobni nagyrészben. Én 64 kg voltam hogy belémköltözött a kis parazitám :D és 81 kg-val mentem szülni. Igyekeztem hamar visszanyerni az alakom, szoptatás alatt könnyen lement vagy 10 kiló, ráadásul akkor étvágyam se sok volt. Így mikor 3 hónap után azt abbahagytam, több mozgással, pici odafigyeléssel - félévre szülés után már újra megvolt a 65 kilóm.
Nem akarok fogadni. Akkor a 30 bol lejon a gyerek a magzatvíz a méhlepény. Sőt ahogy, nem voltál kivanos a gyors anyagcseréd le is szedte rólad a felesleges kilókat. Olyan nincs hogy valami gyors anyagcsere mellett 30 kilót hízik normál állapotban. No terhes voltál...
Én anno megboldogult lánykoromban, cefamadar tablettával fogytam némi hashajtóval kombinálva. Előző nagyon jól elveszi az étvágyat, 1 hét után már nem is ettem sokat. Az anyagcseréhez viszont kellett a hashajto.
Nekem mindegy,hogy de.10 kor esek ki az ágyból vagy 6-kor kelek a gyerekkel,akkor sem vagyok éhes,csak ebédkor.Szerintem már megszoktam azt az időpontot.
5x gyakran keveset enni próbálta valaki? Nekem mozgás mellé mindig ezt ajánlották, meg egy rokonom is fogyott így, neki műtét miatt kellett leadnia 10 kg-t.