Használtból is divatosan (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Ez tényleg veszélyes..
Csak a gyerekek meg ne lássák.
cipőt én veszélyesebben szoktam fertőtleníteni, de eddig bejött! a lényeg kicsi gyerek ne legyen a közelben, és nagy óvatosságot igényel!
Spray-vel befújom a cipő belsejét, és bellobbantom öngyújtóval. Pár másodpercig kicsap egy kis láng, de aztán magától kialszik. Tuti őrültnek néztek, de ez a forró levegő totálisan kiöli a bacikat gombákat. És a cipő egyáltalán nem sérül sehol, nem ég meg!!!!!
Pécs Nagy Lajos király... a többit nem ismerem..
Kilós. El kell kezdeni böngészni. És a kíványcsiság, milyen kincset rejteget számodra az a halom ruha, elég nagy úr szokott lenni.
Sziasztok!
Rengeteg ruhám van a turiból,kb.80%.Nadrágok, felsők, kabátok, cipők.Nekem is és a családnak is.Bár inkább magamnak szoktam vásárolgatni.Rengeteg ismerősöm van aki onnan öltözik és nem azért mert nincs pénzük másra.Én is megtehetném,hogy rendes üzletekbe vásároljak,de a minőség közel sem olyan na és itt megnézem a márkát is.Csak márkás ruhát veszek.Ehhez azonban türelem és idő kell na meg persze szerencse.Ez nálam mindig bejön.
Semmi bajom a turis holmikkal. Egy a biztos : a cipőket, lábbeliket szerintem ki kell eecetes vizes ronggyal törölni. Vagy az a formalin vagy micsodával kifertőtleníteni, nylonzacsi....
Kínait is felhúzom, nem mondhatnám rá hogy annyira rossz minőség. Volt olyan cipő amit 3 szezonba is hordtam kb.
Kínai cipőbe a veluros jellegűek szoktak bejönni.
Kár hogy nekem az messze van:(
Én sem veszek sose előre mert nem tudhatom mekkorát nő a csajszi.
Lehet hogy tudsz venni 2000-ért újat de kérdés milyen minőségben?? Ja és az hogy egyedi az sem utolsó szempont.
Kincsek: imádom a himzett farmerokat, na azt csak ott találok olyat ami igazán tetszik:)
KÍnai cuccokat sose vennék fel. Útálom.
A Nagy Lajos király útiban nov.5-én téli cuccok lesznek már.Szerintem az legjobb, mert az a nagyker is ott van a legtöbb cucc, és kicsikre is.56-osat is szoktam találni, régebben mikor az kellett és most is hogy 04-es kell, szóval én minden időben és méretben vettem már ott rucikat :D
Egyébként kinek mi a kincs, sokak a Nextre buknak tök mindegy ha pár év múlva kell akkor is megveszi, nem tudom mi a lényege, márkás, meg minden, de mit tudja egy pár éves milyen ruha van rajta, lánykámnak se lényeg igazán...mindig megveszem éppen ami méretben jó aztán kéész.
November 5 után megyek én is :)))
Jó turizást :)))
na igen, de 1000-1500-ért nem akarok használt pulcsit venni, ha 2e-ért tudok újat...
és milyen kincseket szoktál itt találni?:)
Én kincsekre szoktam vadászni:)
De ha mész siess és készülj fel a tömegre!!!!!
Pont aznap van a lurdy-ban is csak az nem kilós hanem darabáras. Viszont jobb cuccok vannak az már tuti.
ja, 6 pulcsit és egy pólót 3300-ért :D
bár egyik sem az az igazi kincs, de azért jók, és ami fő, olcsók...
akkor november 6-án új cuccok? zsííír, megyek:)
Na találtál valami jót??:)
Nézd majd meg a honlapjukat mikor van teljes árucsere. Álltalában minden hónap első szombatja.
üdv
a csepel plázás háda kilós turi nekünk, felnőtt ruházat terén bevált nagyon, sajnos gyerekruhákban igen szerény viszont a választéka
szia!
hádának ha jól tudom kilós turija van ott is, nézd meg a honlapjukon az infót róla. háda.hu
sziasztok!
itt Budapesten tudnátok ajánlani jó minőségű, nem drága (azaz kilós) turit? (amúgy Csepelen lakom, tehát ott lenne a legjobb, de végül is mindegy)
köszi!
Hellóztok!
Képzeljétek, nálunk van olyan turi is, ahol két hete kiárusítás van.A gyerekholmiknak darabja 20 eurocentbe kerül!!!Be is vásároltam a gyerekeknek:farmernaci,ruha,pulcsi, szoknya, susis mellény a lánynak, és 3/4-es nadrág,rövid ujjú- ing és blúz,szabadidőruha a kisfiamnak.És még mindig tart a kedvezmény...
Én tegnap voltam 2 poló Zsokkónak 110 ft
1 nagyon szupi "új " szövetnadrág 200 ft most 750 ft volt kilója a cuccnak!Am 1500 ft!!Megyünk Ballagásra már csak 1 fasza felső kéne:-DD