Használt már valaki TIENS termékeket? (tudásbázis kérdés)
Szia!
A tapasztalataim csak a családból:
nekem:
-migrénes fejfájásaim száma látványosan lecsökkent (korábban 2 hetente volt 3 napig- jelenleg több havonta 1-1 napig)
-nagyon sokáig próbálkoztunk a teherbeeséssel(2 évig-már lombik kezelésen is voltam), majd a megfelelő termékek szedését követő 1 éven belül spontán teherbeestem
- édesapám nagyon fájdalmas izületi gyulladása múlt el
-nagybátym évzizedekig nyílt lábszárfekélye (orvosok már nem tudtak vele mit kezdeni) begyógyul fél év után
Ezek a termékek nem úgy javítanak a szervezeteden, mint egy gyógyszer, hanem a szükséges sejtek megújításával. Ezért tart hosszabb ideig a javuló időszak, mert inkább ez, mint a gyógyszereknek csak a felszínes hatása. Ja és a mellékhatásairól ne is beszéljek. Ezeknek pedig nincs.
Üdv
Yda
Szia!
Bármiben tudok segíteni. Írj akár priviben is. Én már nagyon régóta használom őket. Nagyon sokat köszönhetek neki.
Szia!
Én rendszeres használója vagyok a Tiens készítményeinek, és csak pozitív tapasztalatot mondhatok róla. Akkor kezdtem felfigyelni rá, amikor a rákos nagynéném teljesen tünetmentes lett mára. Nem mondom, hogy a Tienstől, habár akkor kezdett gyógyulni, mikor elkezdte használni. Bármilyen kérdésedre szívesen válaszolok.
sziasztok! tiens készülékekkel kapcsoltaos tapasztalatok? látom,régóta nem írt ide senki, de hátha.
kaptam ma ajándékba egy akupunktúrás energetizáló készüléket, és ehhez szeretnék tanácsokat kapni.
van hozzá testtérkép, meridiántérkép, de sajnos a magyar nyelvű leírás kimaradt, majd pótolják, de addig is jó lenne használni. angol van hozzá, beszélem is a nyelvet jól, de mégiscsak jó lenne, ha nem kellene előtte műfordítást csinálnom. kettő füzet van hozzá, meg egy térkép :)
Én már elég hosszú ideje használom. Nekem minden szempontból megérte. Szerintem fantasztikus a készítmény hatása, eredménye. A 3 cm-es miómámat eltüntette 3 hónap alatt.Korábban 2 hetente 3 napig tartó nagyon erős migrénjeim voltak, mostmár csak 3-4 havonta 1-1 napig tartó enyhe fejfájás. Egy ismerősömnek az allergáján segített, egy rokonomnak a nagyon súlyos izeületi gyulladását tette rendbe. Hosszú ideig az orvosok csak kisérleteztek vele. Mindenféle gyógyszert felírtak neki, hogy attól majd jobban lesz felkiáltással. Egyik éjjel egy olyan gyógyszer miatt, amit az izületi gyulladásra fájdalomcsillapítóként írt fel a doki, a mentő vitte be a kórházba, mert olyan erős fájdalmai voltak. Kiderült, hogy a fájdalomcsillapító mellékhatása erős izületi gyulladás. Abszurd, nem?! Ennyire értik az orvosok az öszefüggéseket a gyógyszerek között. Na szóval ez volt az a pont amikor úgy gondolta, hogy már mindegy, ennél rosszabb nem lehet és elkezdte a Tiens termékeket szedni. Hat hónap múlva volt hatás, a gyógyszereket pedig nem szedi. Jól érzi magát. Azóta élvezi az életet és utazik szinte folymatosan.
Tudni kell, hogy nem 1 nap alatt kell várni a csodát. Idő kell hozzá, ami a betegség súlyosságától is függ. De véleményem szerint nagyon megéri, mivel egy jövőbeni hosszantartó egészséges jólét a cél, és nem a naponta szedett felszínes eredményeket elérő gyógyszerrel(melyeknek mellékhatásai is vannak)fenntartott élet.
Kínai filozófián, gyógyászaton alapuló táplálékkiegészítők...különböző betegségekre.
Egy nagyon jól felépített orvosi könyv alapján tetszett meg, amiben eseteket ír le....sok olyan betegségre is kitér, amire más táplálékkiegészítőt forgalmazók nem vagy egy kalapalá vesznek.
Pl. külön említi az 1-es és a 2-es cukorbetegséget, ír a down színdrómáról...stb.
Amit én tudok a tiensről...hogy 3 hónapos egy kúra. Így, ha valaki ért hozzá, nem is igérhetett volna 1 hónap múlva változást. A termékeknél figyelembe kell venni az időpontot is, hogy az ember mikor vesz be 1-1 gyógyszert, melyik napszakban és melyik évszakban.
Sokat sajnos nem tudok róla én sem...de érdekelne!
évek óta allergiával küzdök, az egyik ismerős beajánlott egy "csodadokihoz", aki felállít egy diagnózist és az alapján ajánl tiens termékeket. eléggé kételkedtem , de már több mint 10 éve gyógyszert szedek, gondoltam, egy próbát megér.
hát, nem érte meg. kaptam kétféle teát, meg háromféle tablettát, és egy ígéretet, hogy egy hónapon belül megváltozik minden - kitisztul a szervezetem, egészségesebb leszek, elmúlik az allergiám (hittem benne, mert hinni akartam, és meggyógyulni).
azonban csak egy dolog történt: kiürült a pénztárcám. aztán mikor elmondtam a "dokinak" a tapasztalataimat - a nagy semmit -, azt állította, hogy ő már az elején megmondta, hogy fél év kell a javuláshoz.
na, ennyire azért nem vagyok balek...
Én elsősorban tapasztalatokra vagyok kiváncsi. Én is beléptem, mert így olcsóbb hozzájutni, de addig nem ajánlom senkinek, míg én nem tapasztalom, hogy jó...
Az antilipid tea nekem először savat csinált, majd abbahagytam és újra kezdtem, különösebb higitás nélkül. Így nincs gondom vele. :-)
További ajánlott fórumok:
- Használt valaki Tony&Guy hajápolási termékeket? Elsősorban a hővédő spray érdekelne, de a többi termékről is jöhetnek a vélemények!! :)
- Ismeri, esetleg használt valaki Herbalife termékeket? 20kg szeretnék fogyni, a Herbalife tud segíteni?
- Ilcsi termékeket használt-e már valaki, 50 felett?
- JOICO termékeket használta valaki már? Vagy Kerastase-t?
- Érdekelne, hogy valaki használt-e közületek Vichy termékeket. Pontosabban Lipo-Metric-et és Lipo Peel gélt?
- Be Diamonds Hungary. Használt már valaki ilyen termékeket?