Ismeri, esetleg használt valaki Herbalife termékeket? 20kg szeretnék fogyni, a Herbalife tud segíteni? (beszélgetős fórum)
Sziasztok,
Egy szoptatós anyuka vagyok. A kisfiam 1 éves, de még szopik...de csak reggel és este egy picit.
Szeretnék fogyni én is mint itt mindenki. :) Most én is a herbalife-on gondolkodom. Régen sokat fogytam a ww-vel ha ismeri valaki, de sajna nincs időm a számolgatásra. Tudom kevesebbet kéne enni, többet mozogni, sok folyadékot inni,,ez a lényeg... de sajna nem megy.. Aki tud segítsen és adjon tanácsot akár priveben is. Most 1 hónap alatt fogyam 2 . 2,5 kg-ot ami vissza is jött. Le vagyok törve..
Értem.Gratulálok! Jó neked,hogy ennyit sikerült fogynod! Milyen termékeit használtad a Herbalifenak? Elág ha csak a Thermo Complete t szedi valaki vagy még más termékkel együtt hatásosabb? Elmondanád,hogy te hogyan használtad?Hogyan fogytál vele 40kg?Köszi előre is!Privátban is szivesen fogadom!:)
Így van, ezt ragoztam az Adipex-es fórumon is és én voltam a gonosz...
Igen ez étkezés hejet van.A soványak tudnak hizni vele ha evés után fogyasztják.
Tapasztalatbol mondom,igen lehet fogyni vele!!!!!1év alatt,közel 40kg fogytam tölle.De nefeletkezz el az uto kurárol sem mert vissszahizod!
Igen azt irja is,hogy aki eszik vele az hizik...szóval állitólag csak akkor fogyaszt ha nem esznek vele,csak simán azt használja...ha esznek vele akkor hizlal...:(
A barátnőm nem tudta megállni hogy ne egyen mellette, sikerült híznia 4 kg-ot:))
Sziasztok szerintem sincsenek csodaszerek.
Egyértelműen csak egészséges ételek, mozgás ,ennyi ja meg a kicsi csoda nagyon nagyon akarni kell :)))
Köszönöm! És ne hari, meg nem reklámot akartam csinálni magamnak! Csak tényleg olyan elkeserítő, hogy ez a sok cég nyomja a rengeteg bogyót, meg csodaszert és a sok sorstársam meg régen én is bedőlünk neki. Hiszünk, meg remélünk és költjuk a rengeteg pénzt! Pedig mozgás és helyes táplálkozás nélkül nem lehet tartós eredményt elérni!
Köszönöm a javaslatokat és hozzászólásokat! Minden tőlem telhetőt megteszek,hogy változtassak és sikerüljön elérnem a célomat!Ugyanezt kivánom mindenkinek!Neked is Kirizsu,hogy elérd a kivánt 70kg:)
Kifogás! Olvasd el a cikkem! Én is ezt csináltam 20 éven keresztül!
Most leszek 40 éves. Mindig találtam rá okot, hogy én miért nem tudok lefogyni.
Aztán álltam a kezembe egy nyaralási fotóval...107 kilósan. 39 évesen, olyan voltam, mint egy 50-60 éves. És tiszta háj.
Attól a pillanattól kezdve fogyózom. Nem majd holnap, meg majd lefogyok. Nem! Utolsó esély egy minőségi élethez!
Értem.Hát igen helyettem nem oldhatják meg a problémát...Mozogni szeretek csak az abaj,hogy nemigazán van rá időm,ezért kevesebb jön össze mintr amenyi kellene:( Egy másik gond,hogy étvágyam az van...és igy nehezebb:(Mit csináljak,hogy csökkenjen???
Nem titok, de nincs módszerem. Írtam egy cikket. Soha nem késő a címe. Ebben leírom a lényeget és a hogyan meg az Álom és valóság naplóban benne van.
Mindent eszek, nem tagadok meg dolgokat. Csak ésszel.
Nap ötször eszem, de keveset. Az elején otthon dvd-re tornáztam napi fél órát, de minden nap. November óta heti kétszer kézilabdázom. 2 hete kezdtem a kézi mellett konditerembe járni. Nincs más titok.
Nem csak a külsőm, hanem az egész életem megváltozott. Vidám és nyitott lettem. Jól érzem magam!
Igazából segíteni szoktak a szerek, de megoldani helyetted a problémát nem:) Lehet, hogy igazából annyiban segít, hogy ha már szeded, jobban odafigyelsz:) De van, ami pl. felerősíti a zsírégetést, viszont ahhoz keményen kell mozogni is.
8 hónap alatt lassan és türelmesen. De még 20 kiló van hátra. Rengetegszer fogyiztam már és mindent kipróbáltam, de egy biztos módszer van! Ésszel enni és sokat mozogni. Minden más módszerrel a leadott kilók dupláját híztam vissza.
Értem.Hát gratulálok! Én is kiváncsi lennék,hogy hogyan sikerült elérni,mert 18kg szép eredmény:Damit nem könnyü önerőből elérni...
ha hatnának ezek a priulák mindenki vékony lenne, és nem lenne senkin felesleg.
Válts életmódot, kezdj el mozogni és megszabadulsz a 20kg-tól.
Kirizsu, gratulálok a fogyasodhoz, megnéztem a képedet, elképesztő :) Mennyi idő alatt adtal le ennyit?
Szia! Gratulálok a sikeredhez, ügyes vagy! :) Elárulod, milyen módszerrel fogytál? Akár privátban is szívesen fogadom! :)
Nem. Csak a kitartás és a türelem. Nem lehet senki olyan naiv, hogy elhiszi...amúgy meg elmesélném, hogy egy évig járt a nyakamra a Herbalife-os csaj. Egy rakás előadásán voltam, el is kezdtem az értékesítést, de rájöttem, hogy ugyanolyan ez is mint a többi mérgeg drága sz@r. 18kilót fogytam akaraterővel és kitartással. És még mindig fogyok. Egy szem bogyót eddig be nem vettem! Nézd meg a naplómba a képet pont tegnap raktam fel ilyen volt ilyen lett képet.
Ismeri, esetleg használt valaki Herbalife termékeket?20kg szeretnék fogyni, a Herbalife tud segiteni?
További ajánlott fórumok: