JOICO termékeket használta valaki már? Vagy Kerastase-t? (beszélgetés)
jaj árat nem írtam:)
az újraépítő 2500,- a hidratáló 3000,-.
mivel ezt nem kell minden alkalommal használni (fölösleges, a szalonokban is min. 2hetente végeznek kezelést), így elég a fél tubus is többszöri használatra és így nem is drága.
sziasztok. szerintem is nagyon szuperek a joico termékek, én is próbáltam mindeféle temréket a K-Pak-ból, sampon, hidratáló, hajolaj, hajvégragasztó...Szőkítéssel borzasztóan tönkre tettem a hajamat..
végig csináltam egy kisebb kúrát otthon, és mivel nekem amugyis rövid a hajam (állig érő), ezért már nekem nincs szükségem két termékre: a fele megmaradt és szeretném eladni:
K-Pak Deep-Penetrating Reconstructor 150ml sérült haj újraépítésére:
-Minden szerkezetében sérült hajtípusra. Töredezett, hajszínét hamar elvesztő, erőtlen, gyenge és kimerült hajra, vagy nehezen formázható hajra ajánlott. A legjobb választás a valódi hajújraépítéshez. Speciális jellemzők: Legnagyobb mennyiségben tartalmazza a Quadramine Complexet. Színvédő. pH: 4.5 – 5.5 Végeredmény: A haj megtelik élettel és ruganyossággal és hosszan megtartja a színét. Mérhetően növeli a haj erősségét. Könnyebben formázható és észrevehetően rugalmasabb haj. Használati utasítás: Egyszer vagy kétszer egy héten a sérülés mértékétől függően. Törölközőszáraz hajon használja, 5 perc hatóidő és öblítés.
EZ A TERMÉK 9. ÉVE NYERI A STYLIST CHOISE AWARDS NEVŰ NEMZETKÖZI VERSENYEN A LEGJOBB ÚJRAÉPÍTŐ KATEGÓRIÁT!!!
Valóban szuper, újjáépíti a roncsolt hajat.
K-Pak Intense Hydrator - 250ml intenzív hidratáló:
-Feltölti nedvességgel és a hiányzó lipidekkel a túl száraz, sérült hajat. Lezárja a kutikulát, növeli a rugalmasságot és a haj elasztikusságát. Színvédő. pH: 3.5 Előnyei: Azonnali hidratálás. Kontrollálja és helyreállítja a haj vízháztartását. A haj felszíne sima lesz, így hosszabban megtartja a nedvességet. Végeredmény: Fényes és sima haj. Visszaállítja a haj rugalmasságát. Helyreállítja a dehidratált hajat, rugalmasabb és könnyebben formázható lesz. Használati utasítás: Használjon egy kis mennyiséget K-PAK Intense Hydrator-ból a törölközőszáraz hajon. Legalább 5 perces hatóidő, öblítés és formázás. Hihetetlen Végeredmény.
Valóban kisimítja a hajat, vagy a deep-penetrating után kell használni, vagy önmagában.
Akit érdekel, várom a priviket:)
köszönöm
Szia!
Én a Kérastase sok termékét használtam, szerintem nem éri meg az árát. A Tigit ajánlanám inkább. Vagy amit most kezdtem el használni: Phyto ( öko, gyógyszertárból )
További ajánlott fórumok:
- Ismeritek, használtátok már a dermarollert?
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Kézműves termékeket kedvelők gyertek!
- Használta valaki a Bioderma White objective termékeket?
- Ha használtál Milva termékeket, mennyi idő után csökkent a hajhullás?