Használt már valaki fogköztisztítót fogkefét? (beszélgetés)
Amúgy nem értem, miért veszed személyeskedésnek a hozzászólásomat. A sítlusodat pedig reformáld meg, mert én nem kötekedtem veled. Attól még, hogy egy fórumon vagy és nem látszik az arcod, attól még beszélj másokkal normálisan.
Én nem vitatkozom azon, mert lesz.rom, hogy kinek melyik kefe fér be a foga közé és melyik nem. Te biztosan végigpróbáltad az összes márkát. Én viszon már kipucoltam pár szájat és tudom mit beszélek.
Innentől viszont nem szeretnék veled foglalkozni, akkor sem ha nem tetszik mit írtam, mert utálom, ha egyesek a fórumot másra használják mint amiről szól.
Ha már onnan a távolból annyi mindent látsz, megnéznéd, hogy nem a konyhaasztal mögé esett be a kedvenc kiskanalam? Nem szeretném azt a böszme szekrényt elhúzni.
Amúgy nem nyert. Szépen, egymás mellett állnak a fogaim egyenesen, normálisan. Ne haragudj, a fogszabályzó fogorvosom nem gondolt arra, hogy réseket csináljon közéjük csak azért, hogy alverdének mindig igaza legyen.
fogköztisztítóból több méret létezik, az egészen picik beférnek a legkisebb fogközbe is. A legnagyobb méretválasztéka a Curaproxnak van, de ezt csak bizonyos patikákban lehet kapni (esetleg megrendeli a patika), de ez a legdrágább is.
Dm-ben és rossmannban is van sajátmáskás, ezek jó áron vannak.
Amúgy átlagos fogközbe a sima fogselyem elég (itt is érdemes jobb minőségűt venni, itt néhány nagyobb márkát értek pl. Oral-B, Reach, sensodyne- én kipróbáltam olcsót is és ég és föld a különbség)
Nagyobb fogköznél, ahol beesik a fogselyem és érezhetően rés van, ott viszont jobb a fogköztisztító kefe.
Szerintem erre gondol:
A fogorvosnak igaza van.
Ha rászoksz, utána igényelni fogod, mert érezhetően tisztább lesz a fogad.
Én is használok:)
T E P E a márkája,több méretben lehet kapni.
cuca ez jó:DD Az mi?:)
Doki szerint nem lesz "annyi " lyukas fogam ha használom hát nem tudom mivel szerinte a fog között bent rekedt lepedéktől romlik gyorsan a fogam de ha ezt használom majd nem fog
További ajánlott fórumok:
- Push up 2 tabletta használt már valaki ilyet? Ér valamit?
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?
- Hydroface öregedésgátló krémet használt már valaki? Vélemények tapasztalatok róla?
- Titok c .könyv, valaki aki használta, sikkerrel járt?Pozitiv gondolkodás bármire képes...?
- Használt már valaki Dianatal gélt a szülésnél?