Használt már valaki Bilobil készítményt? Tapasztalatokat várok! (beszélgetés)
Sziasztok
Bilobilt valaki pròbálta már szorongás,pánik miatti szèdülèsre?
Sziasztok!Én már több féle hasonló készítményt próbáltam köztük a ginko-primet is de nem vált be,ellentétben a BILOBIL-al!!!
Kifejezetten az agyra fejti ki a hatását!
A szorongást határozottan csökkenti,szinte minden eszembe jut amióta szedem!!!Csak jót tudok írni róla,a 80mg-os 60db-os bilobil,igaz nem olcsó de nagyon bevált számomra!!!Önbizalmat ad és határozottságot.
Letettem a xanax-ot!!!Ezt még fontosnak tartottam közölni veletek!
Szia! :)
Hát én még nem tudtam venni :(..de én is úgy tudom,hogy mindenre jó..! Hát már én is a csodára várok :D..én mondjuk szorongásra a sedatif pc-t szedem..nekem nagyon bevállt..ha még nem szedted akkor ajánlom! Viszont a szédülésemet jó volna ha valami csoda elmulasztaná :D..de sok jót hallottam a bilobilról,és már nagyon várom,hgoy én is jót tudjak róla mesélni! De ugye azt tudod,hogy elég sok idő míg hat? :D..legalábbis én úgy tudom,hogy egy-két hónapba is beletelhet :D
Sziasztok! :)
Köszi szépen! Én már régóta nézegetem,de kicsit bizonytalan vagyok vele szemben..gondoltam,hogy hátha itt valaki vagy valakinek az ismerőse szedi és tud segíteni! Remélem még lesznek akik szólnak hozzá! Kiváncsi vagyok még hogy kinek milyére hatott a készítmény! :)..
szia!
én nem használtam,de anyum egy pár éve szedi és azt mondja nagyon jó!
igaz már tavaly év vége óta nincs neki,de már nagyon is hiányolja,és továbbra is szedni fogja!a közérzete is jobb tőle.
Sziasztok!
Én olyan véleményeket várok,aki használt már valamilyen Bilobil készítményt! Hogy milyen,mennyire jó ez! Én a reklámba ahogy nézem a szédülés és fülzúgásosat..hogy most ezekre tényleg jó..? Van valaki aki tudja?
További ajánlott fórumok:
- Valaki használt a terhessége alatt homeopátiás készítményt?
- 5 hetes terhes, az orvos parabenes keszítményt használt
- Ismered vagy használtál-e ginzeng készitményt?
- Ti milyen készítményeket használtok a pikkelysömörös fejbőrnél? Esetleg valami házi praktika?
- Ki ismeri és használta a DAOSIN nevű készítményt? Vélemények
- Próbálta, használta valaki már a SINORINA gyógynövényes készítményt éjszakai ágybavizelés, pelusról leszoktatás céljából?