Használati útmutatót tudna valaki adni angol baráthoz? (tudásbázis kérdés)
Magyarországon élünk.
2001-óta, és beszéltem angolul előtte is.
Igaz csak ketten irtatok, de valahogy mar jobban erzem magam :)
Azt hiszem nem leszek turelmetlen :) Utazok haza ket hetre nemsokara, es meglatjuk milyen lesz ha visszajottem.
A fiam is kinn él már 6 éve...
Egy tipikus angol nehezen fog randevúzni más nemzetiségűvel.
Az illem, a távolság betartása még nem tutyimutyiság :)
Talán inkább a magyar nők finoman szólva rámenősek és könnyen kaphatók.
Igen, Angliaban elek, 6 eve, es persze beszelem a nyelvet :)
27 eves vagyok, tehat mar nem olyan fiatal.
Az egyik munkatarsammal talalkozgattunk 1 honapja, de elotte fel evig egyutt dolgoztunk.
Azert erdekelnenek velemenyek, mert nem volt meg angol pasim, es 1-2 ismerosom van, akiknek szinten angol a baratjuk, ok azt mondjak, hogy nem igazan kezdemenyezok, eleg tuytimutyik.
Nalunk a szituacio a kovetkezo, igy egy honap utan sem tudom mit akar, mert ha talalkozunk nagyon lelkes, kezdemenyezo (szex meg nem volt), viszon sokszor en vagyok az aki mondja, hogy talalkozzunk, menjunk ide meg oda.
Szerintetek ez normalis? Vagy hagyjam inkabb?
Na jó,gyanítom,hogy nem vagy túl idős,és nyilván itt Angliában akadtál össze vele és a "kapcsolat" is friss. Tehát az egyetlen elfogadható tanács,amit adhatok,mint hon-nő társad akinek "sajnos" vanak tapasztalatai,mert túl kíváncsi volt...szóval a tanács: FUSS ÉS HÁTRA SE NÉZZ!!!SEMMI SEM AZ AMINEK LÁTSZIK!Nem viccelek,nekem üldözési mániám lett rövid időn belül.
Ha másként gondolod, és neked ez jó,akkor csak annyit mondok VÉDEKEZZ!
További ajánlott fórumok:
- Lucznik 414-es varrógéphez keresek használati útmutatót. Tudtok segíteni?
- Clatronic BBA 2594 kenyérsütőhöz tud valaki használati útmutatót?
- Indesit D 61 mosogatógéphez keresek magyar nyelvű használati útmutatót! Tudnátok segíteni nekem?
- Digital Therapy Mashine ST-688 "masszírozó" készülékhez hol találok használati útmutatót?
- A hennás hajfestékemhez nem kaptam használati útmutatót...valaki tudna segíteni?
- Bebe Comfort cumisüvegmelegítőhöz magyar használati útmutatót keresek.Valaki tudna segíteni?