Használ valaki szobaantennát? Ha igen mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
három év alatt, - hacsak havi 3ezer forintot fizet a kábeltv-ért - 108eFt-ot takarít meg, kamatokat nem számolva.
ebből már vehet majd egy új tévét, ami aztán fogja a digitális okosságokat, ha már ott fogunk tartani:)))
na de ha neki elég a tv2 meg a retekklub, akkor miért fizessen elő a kábelre?:))
szerintem igaza van, hogy szobaantennában gondolkodik...
persze kérdés, hogy ahol lakik, mennyire erős a jel... de itt bp-en szinte a sima dróttal is teljesen jól bejön a fenti két kereskedelmi adó
de amúgy nagyon egyszerűen kipróbálhatod, húzd ki a kábelt, és dugj be egy szobaantennát, és meglátod mi jön be.
(általában a tv-khez adnak alapból antennát is, szóval ha nagyon körbenézel otthon, elvileg kell lenni valamilyen antennádnak...)
szia! szerintem az, hogy szobaantennával mi hogyan jön be, az főleg attól függ, hogy helyileg hol laksz (mennyire közel az adótoronyhoz, mennyire árnyékolnak le esetleg hegyek vagy hasonló dolgok)
itt Bp-en sima egyszerű mezei szobaantennával (tehát semmi extra) teljesen jól bejön a tv2, rtlklub, és valamelyik az m1 és m2 közül. (egyik ismerősömnek van így, és teljesen jó a kép nála)
Szia! Hát már nem, de pár hónapja még volt eg yismerősömnek :) nekem baromi retrós :))) neki meg pont jó volt, mert három csatornát simán tudott vele fogni, pont azt a hármat, ami egyébként is kellett neki. :/// nem tudom leírhatom-e??? (hüm)
na mindegy, szóval az a lényeg, működik, aha. Vagy ez a kérdés?
További ajánlott fórumok:
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Reszelt babaszappant használt valaki mosógépbe? Ha igen, kell valamit hozzátenni? Rengeteg van, gondoltam elhasználom
- Használ itt valaki biolámpát? Ha igen, akkor milyen betegségre?
- Mit tudtok a Tescoban kapható fogyis italról? Ivott már valaki ilyet? Ha igen használt-e?
- Használ valaki Manduca hordozót? Ha igen mik a tapasztalataitok?
- Használ valaki szójafehérje izolátumot? Ha igen mire?