Használ itt valaki biolámpát? Ha igen, akkor milyen betegségre? (beszélgetés)
9. bdiuci
2011. júl. 8. 18:50
Nekunk medilight biolámpánk van, de még nem sok mindenre használtuk. Kiváncsi voltam a véleményekre, állítólag az arcra is jó hatással van. Talán itt az ideje kipróbálni.:-)
8. Myrtill
2011. júl. 8. 18:05
Szia! Nekünk is van, illetve mamámnak ilyen színes lámpája, anyáék mindenre használják..
Van hozzá egy könyv is, hogy milyen betegségre milyen szín való és mennyi ideig kell világítani a területet, stb.
A megfázástól kezdve mindenre jó ELMÉLETILEG.
Anyumnak volt egy csúnya szemölcse a karján, a könyv útmutatója szerint kezelte a lámpával és voilá, leszáradt. Azt hiszem, már a helye sem látszik.
7. df2a740c00
2011. júl. 8. 17:42
Ha bioptron lámpa, nekünk van, és nagyon jó. Biolámpát nem ismerek.
6. 53dfddad18 (válaszként erre: 4. - Bdiuci)
2011. júl. 8. 17:26
A színszűrő végképp értelmetlen, hiszen a fehér fény az össszes színű fényt tartalmazza, szűréssel csak elveszünk belőle, nem pedig hozzáteszünk, mint ahogy azt sokan gondolják.
5. 53dfddad18 (válaszként erre: 1. - Bdiuci)
2011. júl. 8. 17:24
Bizonyára a Bioptron lámpára gondolsz. Magyar "találmány", polarizált fényt bocsát ki. Egy tucatnyi betegségre ajánlják, méregdrága, viszont a hatásosságát csak sebgyógyulásra vizsgálták, és azok a vizsgálati anyagok sem túl meggyőzőek...
4. bdiuci
2011. júl. 8. 17:18
Vagyis talán mégse egyre gondolunk. Az infralámpának voros fénye van? Mert ami nekem itthon van, az medilight biolámpa, színskálával egyutt.
3. bdiuci
2011. júl. 8. 17:15
Igen, azt hiszem egyre gondolunk. Biolámpának nevezik ha jól tudom. És neked használ is? Konkrét milyened van?
2. Leona79
2011. júl. 8. 17:12
Szia! Én elsősorban megfázásra légúti betegségekre használom, de a leírásban egy csomó fajta izületi dologra is javasolják! Az infra lámpára gondolsz?
1. bdiuci
2011. júl. 8. 17:06
Használ itt valaki biolámpát? Ha igen, akkor milyen betegségre?
További ajánlott fórumok:
- Ha csípőről szeretnék fogyni a legjobban (legtöbbet) akkor a hullahopp karika használni fog? Mennyit használjam naponta?
- Normális, ha az ember kilenc éve napi 12-14 órában más nyelvet használ, akkor kopik az anyanyelvi tudása?
- Ha mobiltelefon, akkor használt vagy új készülék?
- MI történik akkor, ha férfi parfümöt használok?
- Mosható pelenkát szeretnél használni? Akkor ne vesd el a hagyományos tetra pelenkát sem!
- Chrone betegségre lehet plusz pontot kapni főiskolai jelentkezéskor? Ha lehet akkor milyen papírt kell beadni és mi legyen rajta?