Ha mobiltelefon, akkor használt vagy új készülék? (beszélgetés)
Lassan 15 éve, hogy új telefont vettem, az vmi adjuk a kártyához esete volt.
Csak akkor váltottam telefont, ha elhagytam, vagy kinyírtam. Hozzá teszem, elég cudarul bánok a telefonokkal (esik, vizes kézzel fogdosom, na de nem hímes tojás, nem én vagyok a telefonért). 15-20e Ft-nál nem adnék ki többet telefonra, mert fogyó használatieszköz. Kb. 2 éve használom a mostani készülékem, amit használtan vettem. Idén a költözködés, felújítást végigcsinálta velem, legnagyobb hibája, hogy 2 billentyű sarkán most már megpattant a festék. Megbízható az üzlet, ahol vettem ezt is, az előzőt is, meg egyel az előttit is.
Van üzlet, ahol nem vásárolnék, mert olyan hibával rám sóztak volna egy telefont, ami már bekapcsolás előtt szemet szúrt nekem :/
olyan :)
bár bevallom, cipőm is van egypár :D
Jól teszed, sok ember jól tenné, ha tájékozódna, mielőtt vesz valamit...
Én is mindig elolvasom a telefonteszteket (akár a többoldalasakat is) pl. a prohardver mobilaréna rovatában, vagy más oldalakon. De ettől még gyakran kedvem támad lecserélni, mert nagyon gyorsan változik a piac, folyton újabb szépségek jönnek ki, amik mind nagyon érdekesek :)
Van, akinek a telefon nem csak arra kell, hogy felhívjon x embert, meg írjon y sms-t, hanem játékszer. Én is többször lecseréltem már, mert megláttam egy másikat, amit ezt vagy azt tudja. Vagy kíváncsivá tett egy adott modell.
Ez olyan, mint a kocsi: van, akinek jó a hupilila suzuki is, csak eljusson A-ból B-be, meg van, hetekig agyal, hogy akkor most acél- vagy alufelnit akar, és hányágú csillag alakzata legyen :D
De szerintem már a topiknyitó is megválaszolta magának a kérdést!:)
Használtnál nagy a rizikó... De,hogy hogyan lehet egy telefont megunni,ez számomra rejtély!Csak olyat veszek ami kiszolgál a 2 év alatt!Sőt sajnálom amikor a szoftver megadja magát...
További ajánlott fórumok:
- Ceresit stop páramentesítő készüléket használt már valaki?
- Hideg párásító készüléket használtatok már?Ha igen milyet érdemes venni kisgyermeknek?
- Agytréner készüléket használt már valaki?
- Elektroakupunktúrás készüléket használt már valaki?
- T-mobilos készülék biztosítás használta már valaki?
- Kinek használt a celluless vákumos készülék amit a vaterán is lehet kapni?Érdemes-e megvenni?