Hasplasztika után mire kell odafigyelnünk a lábadozási időszak alatt? (tudásbázis)
Sziasztok!
9napja volt a hasplasztikám,és igazából a dolom semmit nem mondott,hogy mit szabad és mit nem.:(
Tudtok tanácsot adni?
Mikor vehetem le álló helyzetben a haskötőt,hogy ránèzzek mennyire lett lapos a hasam,vagy sem?
Varratszedésre 29-én kell mennem!
Köszi
Sziasztok!
Szerdán volt hasplasztikám, 60 kilót fogytam, hatalmas kötényhasam volt. Most alul semmi, de felül olyan a hasam, mintha terhes lennék. Ez normális, elmúlik majd? Kérlek benneteket, akinek van tapasztalata írjon! Köszi!
Szia
En Angliaban elek van 2 gyerekem es magyarorszagon tudnam a hasplasztit megsinaltatni...
Kerdesem az lenne hany het a minimum amit magyarba kelle e toltenem szerinted...?
Repulovel haza johetek e a 4.dik het vegen...?
Szia!
Nekem szerencsére nagyon jól sikerült, és nagyon gyorsan gyógyult a hegem, de mindent úgy csináltam ahogy a doki elvárta!
A naplóm elején találsz is képeket az egészről, ha érdekel.
A plasztikai műtét utáni időszakra ugyanúgy fel kell készülnünk, mint
magára a plasztikai beavatkozásra. A műtét után, az azt követő időszakban nagyon fontos, hogy betartsuk a sebészünk által előírt, személyre szabott életmódot, ugyanis ez egyaránt kihatással van a sebgyógyulás folyamatára és a felépülésünk időtartamára is. Vegyük sorra, hogy mire kell odafigyelnünk a műtét utáni lábadozási folyamat alatt!
További ajánlott fórumok:
- 1 vega hét indításnak, aztán torna és odafigyelés a kajára a célig
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Hétfőtől jobban odafigyelek a kalória bevitelre, amikor lehet számolom is.ki tart velem?segítsük egymást
- Szerintetek lehet csak az étkezés odafigyelésével fogyni?
- Glikémiás index odafigyelés - többet segít, mint gondolnád