Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetős fórum)
Kb.a harmadik naptol sétáltam a városban. Nem tudom miért fekszel ennyi ideje. 1 honaposan visszamentem a konditerembe edzeni.
Sziasztok.
Hasplasztika után ti meddig feküdtetek? 12 napos vagyok de már vallatni lehetne a fekvéssel. 😂 figyelek, hogy ne erőltessem meg magam, itthon vagyok, de nem fekszem.
A lipoelastic haskötő nektek meddig bírta? Már alig akar tapadni. Nincs esetleg valami ötletetek hozzá, hogy újra életet leheljek bele? 😂😂 mert nem egy olcsó mulatság. Köszönöm szépen a tanácsotokat 😘😘
Szia, kb 2 évet ajánlanak. Annyi idő a heg gyógyulása. Van test színű tetoválás is így teljesen eltüntetik a heget.
Sziasztok! Már eltelt 1 év a hasplasztikám óta,el sem hiszem,de megérte!!😊😊
Kérdésem lenne hozzátok. A hegvonal mentén szeretnék valami ízléses kis tetoválást. Akinek van ott tetoválása mennyi idő elteltével csináltatott?
Ohh. De irigyellek. Nekem holnap lesz az első hetem 🥴🥴
Huh én is szenvedtem vele, de már csak a jövő hét és kidobom végre 🙏🏻
😄😄
3 pontos lipoelastic. Eléggé merev.
Bocs, most láttam, hogy már kaptál választ. 🙏🏻
Szerintem te írtál a Facebook csoportba is, ott akartam válaszolni. ☺️ Én a helyedben a body és a haskötő közé felvennék egy pamut trikót, azon talán nem csúszkál annyira. Neked mennyire merev a haskötő?
Sziasztok
Meg volt végül a hasplasztikám Kovács dokinál 🥰,
Viszont kaptam a lipoelastic bodyt, fölé pedig a 3 ponton záródó haskötőt. Ti hogy oldottátok meg mikor felcsúszott? Állandóan kikapcsoltátok és úgy vissza? De úgy 2 hétig sem lesz használható a tépőzár miatt😔😔
Vagy csak fogtátok, és óvatosan lehúztátok? Mert kb 5 percenként a nyakamból szedem le 🤣🤣
Köszönöm szépen a segítséget 😘😘
Szia, sok website foglalkozik haskötővel. Kompressziosruha.hu itt nézz körbe. Sok jó minőségű tépőzárás cuccot lehet kapni. (Haskötő állítható pánttal)
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan haskötőt (még 2 hétig kell hordanom), ami nem annyira merev, hogy meggyűrődik? A mostani lipoelastic 4 ponton záródik, a merevítőt már kiszedtem belőle, mert a bordámat elnyomta, viszont a sebem sem tud gyógyulni, mert a begyűrődés nyomja. Mikor az orvos a 2 hetes kontrollon kicsomagolt, el volt ájulva, hogy a gyűrődés mennyire kicsinálta a hasam.
Erre a 2 hétre keresnék valami kevésbé durva haskötőt. Kinek mi vált be?
Előre is köszönöm.
Nekem nem múlt el. De az a röhej, hogy a legtöbb doki nem mer hozzányúlni, ezért mondják, hogy erősítsem a hasam. Semmi, ugyanúgy ott maradt. Pedig még profihoz is mentem
Ekkora hülyeséget. Ezek az orvosok csak palástolják a saját hibáikat. Attól nem fog elmúlni a dudor, hogy te hasizmom gyakorlatokat csinálsz. Én a helyetekben kiverném a hisztit, hogy korrigálják a hibáikat. Hihetetlen ez az egész.
Nekem is mondta,hogy csináljak több hasizom gyakorlatot meg ezt az oldal pank-ot hátha segít.
Ez lesz kb nekem is. De képzeld voltam pár dokinál, leginkább nagy nevűeknél, és mutattam nekik legyintettek csináljak több felülést, ők nem mernek már hozzá nyúlni .... 🤐🤐
Tegnap még Regőczi dokinál is voltam. Dettó ugyanazt mondta, mint Kovács. Új műtét, és varrással meg kell erősíteni. Ja és hiába csinálok több felülést a dudor akkor is megmarad.
Hát, én most igen nagyot csalódtam a sebészekben. 1 kezemen meg tudom számolni kinek a kése alá mernék, és akarnék feküdni. 🤐🤐
Szia!Voltam ma annál a dokinàl aki műtőt.Azt mondta februárba újra műtét,mert laza a hasfalam így harànt vonalba is meg feszíteni mind a két oldalon
Újra teljes àrat kell fizess a műtétre?
Azta!Jövő héten pénteken nekem is kell menni a dokihoz aki műtőt.Szerintem én is így fogok jàrni.Mert alul olyan a hasam mintha semmit nem csinàlt volna
Most voltam konzin Kovács dokinál. Azt mondta, hogy a has izmom ereszkedett meg az alhasamon. Új műtét, de ez már nem nagy beavatkozás mert csak köldök alattig újra szabja varrja az izmot. Meg is beszéltük, újra kés alá fekszem 🙈
A derekam egyébként annyira fáj, hogy amiatt alig bírok menni, állni. Mintha összesnék, mintha nem bírna el. Gondolom a félig ülve fekvés, a görnyedt tartás miatt. Ez a hülye derékfájás ami gátol most meg már sok mindenben, nem a nagy seb a hasamon.
Végül, mire kellett, addigra sikerült. Valóban a hasamat műtötték, de minden mozdulatra húzódik. Az izonvarrás meg a bőrbeültetés miatt gondolom sokkal jobban. Sima hasplasztikával nem okozott volna gondot szerintem mert nem a vágásom miatt nem tudok mozogni rendesen.
Ez nem kellene problémát okozzon. A hasadat mutottek nem a derekadat. Ha más nincs kérd meg a férjed..vagy furdokad-tusoló.
Sziasztok! Túl a műtéten, minden rendben. Kérdésem az első széklet. Aktuális lesz, és félek! Székelés után, hogy lehet megoldani s tisztálkodást? Nem tudok addig hátranyúlni. Varrta a hasizmokat is, plusz saját bőrt ületett be, azzal erősítette meg a hasfalat, nagyon fáj mindenem. Felkelni, lefeküdni csak segítséggel tudok még most is.
Sziasztok! Engem szeptember 10.-én műt Dr. Mohos Balázs. Teljes hasplasztika lesz. Plusz szétnyílt hasizmom van, és köldöksérvem. Nagyon várom már a műtétet, kíváncsi leszek az eredményre. Van valakinek esetleg a dokival kapcsolatban bármilyen tapasztalata? A benyomásom nagyon pozitív róla, ami a konzultációt illeti.
*hitelrontás akart lenni 🥴
Sőt, még be is perelhetnek hitel rontásért
Igen igaz.Komolyan nem értem ezeket a dokikat.Elkérnek egy csomó pénzt és csinálnak egy szar munkàt amire utàna felelősséget nem vállalnak
További ajánlott fórumok: