Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók? (tudásbázis)
Dr Balajthy Tibor. ..
Mindenkit csak ovni tudok töle. .
1millio 300ezer forintert felemas
Ciciket csinalt. ..
Termeszetesen az en hibam volt, Mert
Hormonzavarom van szerinte, az implantatum
Felragadt az egyik oldalon az izom ala. .
Massziroztam, kinoztam magam honapokig. .
ezutan, közben elmentem több plasztikai sebeszhez, egyertelmü a mühiba. ..
leven, hogy nem birtam a fajdalmakat,
annyira nyomott a felragadt implantatum,
kerestem egy orvost Kölnben (nemetorszagban elek), aki ujjabb 4ezer €-ert renbehozta
A cicim. Nincs nap, hogy ne ereznem a cicimben a szurkalast. ..tudom a serülesek lassan gyogyulnak ,de legalabb a fajdalmakat
ha nem is öräkre de elfelejthetem.
Keressetek mas orvost, ha jot akartok..
nem tudom hogy nézel ki
de egy év alatt olyan lehet az alakod amilyet csak szeretnél, plasztikai sebész nélkül
ehhez vezető út: az önfejlesztés, agykontroll tanfolyam, és a titok dvd rendszeres használata....
ha megtalálod a lelki békédet, belső bölcsességedet , akkor sinen vagy és tudni fogod a módszert ami a kivánt alakot biztositja számodra....
sok sikert
További ajánlott fórumok:
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Van-e valakinek fog implantátuma? Véleményeket várok :)
- Hoxán való tartózkodásod során milyen témában fejlődtél a legtöbbet, az itt olvasott információk, itt folytatott beszélgetések alapján?
- Sopron és környéke, lakásbérlés, osztrák munkavállalással kapcsolatban szeretnénk információkat