Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
A köldök miatt nem is aggódtam, inkább a műtét utáni eredmény volt számomra csalódás, mert mondom, nekem sokkal nagyobb, mint neked volt. 95 centi azért nem kicsi :) Persze, így is kisebb, mint volt, nekem a hasam durván nagy volt, miközben a lábaim pipaszár.
De már elfogadtam, hogy a doki érti a dolgát, és majd teszek hozzá én is, hogy szép pocim legyen :)
Ez a megnyílás teljesen rendben van. Nekem is van még hónapokkal a mutet után is, hogy kijön egy-két varrat. Ezen nem kell aggódni. Vagy csak már én kezelem túl lazán ennyi mutet után a dolgokat.
A puffadas 2-4 hét után csökken de szemeremdomb feletti háromszögben nekem sokáig duzzadt volt.
Most már türelmes vagyok :) Bennem van a tűz, hogy edzhessek.
Ami az elején aggasztott, hogy nekem nem ennyire lapos műtét után, mint neked, sőt.
Most 95cm haskörfogatom. Amiatt voltam csalódott, mert azt hittem műtét után körülbelül olyan lesz, mint neked, majd az fog még formálódni.
Most jöttek megnézni (Belgiumban mindennap kijön valaki), azt mondta a nőci, a köldököm nyitott, de az baj helyre jön. (Valószínűleg varrat szedés után nyílt meg kicsit, de bezáródik majd gond nélkül)
Szeretnék majd neki állni edzeni újra, amikor már lehet. De még mindig hihetetlen, hogy látszani is fog az eredmény. Eddig hiába csináltam akármit, a kötényhas eltakarta.
Nagyon várom már, hogy dolgozhassak vele.
Csak erősíts meg, hogy ha jól csinálom, akkor lesz ez még vékonyabb is :)
Oh, igen :D A türelmetlenség ismerős, már műtét másnapján centikben méregettem magam :D
Tegnap volt kontrollom, nekem is azt mondta a doki, hogy kb fél-1 év mire kialakul a végső alak.
Hát akkor nincs mit tenni, csak várni. Olyan izgatott vagyok, gyerekkoromban voltam vékony utoljára (akkor is kórosan a betegségek miatt).
De most leadtam 27 kilót, és aaa közelebb van az álomtest, mint gondoltam volna valaha :)
Katszandi, akkor várjunk :) Remélem te is eléred az álomalakot :)
Update: 12. nap műtét után. Már kiegyenesedtem :) teljesen jól vagyok, fájdalmam nincs, nem vagyok belilulva sem.
A már műtéten átesetteket kérdem, hogy egyből műtét után már a kívánt eredmény volt, vagy kell várni még pár hetet, mire laposabb lesz az eredmény?
Update: kinn voltam udvaron sétálni, férjem a kutyával játszott. Akkorát taknyolt férjem, hogy elnevettem magam.
Most már vannak fájdalmaim… 😄 (hasizmot is varrtak)
Sziasztok,
Csütörtökön megvolt a műtét, tegnap (szombat) már haza is engedtek. Teljes hasplasztika, kétoldali zsírleszívással. Katéter első éjszaka volt csak, drain csövek 3 napig.
Fájdalmam egyáltalán nincs, a varratoknál húzódik, de semmivel sem másabb érzés, mint mikor anyajegyet vágtak ki, és 1 óra után kiment az érzéstelenítés.
Görnyedve járok, és a kérdésem is ehhez kapcsolódik, hogy nektek mennyi idő volt, mire kiegyenesedtetek?
Úgy várom a fűző nélküli eredményt :)
Sziasztok.
Hasplasztika után ti meddig feküdtetek? 12 napos vagyok de már vallatni lehetne a fekvéssel. 😂 figyelek, hogy ne erőltessem meg magam, itthon vagyok, de nem fekszem.
A lipoelastic haskötő nektek meddig bírta? Már alig akar tapadni. Nincs esetleg valami ötletetek hozzá, hogy újra életet leheljek bele? 😂😂 mert nem egy olcsó mulatság. Köszönöm szépen a tanácsotokat 😘😘
Sziasztok! Már eltelt 1 év a hasplasztikám óta,el sem hiszem,de megérte!!😊😊
Kérdésem lenne hozzátok. A hegvonal mentén szeretnék valami ízléses kis tetoválást. Akinek van ott tetoválása mennyi idő elteltével csináltatott?
😄😄
3 pontos lipoelastic. Eléggé merev.
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?