Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Update: kinn voltam udvaron sétálni, férjem a kutyával játszott. Akkorát taknyolt férjem, hogy elnevettem magam.
Most már vannak fájdalmaim… 😄 (hasizmot is varrtak)
Sziasztok,
Csütörtökön megvolt a műtét, tegnap (szombat) már haza is engedtek. Teljes hasplasztika, kétoldali zsírleszívással. Katéter első éjszaka volt csak, drain csövek 3 napig.
Fájdalmam egyáltalán nincs, a varratoknál húzódik, de semmivel sem másabb érzés, mint mikor anyajegyet vágtak ki, és 1 óra után kiment az érzéstelenítés.
Görnyedve járok, és a kérdésem is ehhez kapcsolódik, hogy nektek mennyi idő volt, mire kiegyenesedtetek?
Úgy várom a fűző nélküli eredményt :)
Sziasztok.
Hasplasztika után ti meddig feküdtetek? 12 napos vagyok de már vallatni lehetne a fekvéssel. 😂 figyelek, hogy ne erőltessem meg magam, itthon vagyok, de nem fekszem.
A lipoelastic haskötő nektek meddig bírta? Már alig akar tapadni. Nincs esetleg valami ötletetek hozzá, hogy újra életet leheljek bele? 😂😂 mert nem egy olcsó mulatság. Köszönöm szépen a tanácsotokat 😘😘
Sziasztok! Már eltelt 1 év a hasplasztikám óta,el sem hiszem,de megérte!!😊😊
Kérdésem lenne hozzátok. A hegvonal mentén szeretnék valami ízléses kis tetoválást. Akinek van ott tetoválása mennyi idő elteltével csináltatott?
😄😄
3 pontos lipoelastic. Eléggé merev.
Sziasztok
Meg volt végül a hasplasztikám Kovács dokinál 🥰,
Viszont kaptam a lipoelastic bodyt, fölé pedig a 3 ponton záródó haskötőt. Ti hogy oldottátok meg mikor felcsúszott? Állandóan kikapcsoltátok és úgy vissza? De úgy 2 hétig sem lesz használható a tépőzár miatt😔😔
Vagy csak fogtátok, és óvatosan lehúztátok? Mert kb 5 percenként a nyakamból szedem le 🤣🤣
Köszönöm szépen a segítséget 😘😘
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan haskötőt (még 2 hétig kell hordanom), ami nem annyira merev, hogy meggyűrődik? A mostani lipoelastic 4 ponton záródik, a merevítőt már kiszedtem belőle, mert a bordámat elnyomta, viszont a sebem sem tud gyógyulni, mert a begyűrődés nyomja. Mikor az orvos a 2 hetes kontrollon kicsomagolt, el volt ájulva, hogy a gyűrődés mennyire kicsinálta a hasam.
Erre a 2 hétre keresnék valami kevésbé durva haskötőt. Kinek mi vált be?
Előre is köszönöm.
Ez lesz kb nekem is. De képzeld voltam pár dokinál, leginkább nagy nevűeknél, és mutattam nekik legyintettek csináljak több felülést, ők nem mernek már hozzá nyúlni .... 🤐🤐
Tegnap még Regőczi dokinál is voltam. Dettó ugyanazt mondta, mint Kovács. Új műtét, és varrással meg kell erősíteni. Ja és hiába csinálok több felülést a dudor akkor is megmarad.
Hát, én most igen nagyot csalódtam a sebészekben. 1 kezemen meg tudom számolni kinek a kése alá mernék, és akarnék feküdni. 🤐🤐
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?