Háromkerekű bicikli (beszélgetős fórum)
UniCredit Bank Hungary Zrt. Head Of
1054 Budapest, Szabadság tér 5-6.
Én ezt triciklis posztot még január elején láttam, csak más szöveggel.
Hozzászólások szerint úgy volt, hogy a fele megvan a pénznek mert 50-60ezer Ft körül van. Aztán 1 hónapja már csak 18ezer hiányzik..
Aztán, hogy 145.000 az ára, mert nagyobb kell, most meg 140.000-től...
Ez utóbbi maga a FI, mert B.csabaiaktól kért segítséget gáztűzhely bekötéshez.
A bankszla.számból kiderülne melyik város, de én nem értek hozzá.
Mozgáskorlátozottsága révén nincs közgyógyellatásra jogosultsága?Egy ismerősnek ezáltal lett elektromos rokkant mopedje.(lehet nem így nevezik)
A háromkerekű tricikli működtetéséhez is kell erő.
Remélem segítettem.
Mindenkinek jár esély a szabadságra
Az emberek természetesnek veszik, hogy mozgásterük az igényeiknek megfelelő. Elmehetnek kirándulni, ügyeiket intézni, a barátaikkal eltölteni egy kis időt vagy csak ha kedvük tartjaszabad levegőn lenni . Egy parkba vagy elmenni egy tóhoz
Valaki számára ez nem lehetséges.
Van egy mozgáskorlátozott ember, akinek egyetlen vágya, hogy szabad lehessen, szabadon , önállóan éltessen.
Önhibáján kívül került ilyen helyzetbe. Amikor orvoshoz kell menni csak kísérővel tud ..
Boltba is csak segítséggel tud eljutni.
Amit lehet interneten keresztül intéz el, de a legfontosabbat- a szabad mozgást levegőn- nem lehet online megkapni. :(
Keresünk olyan támogatókat akik tudnának abban segíteni, hogy ez az álma- emberi szükséglete teljesülhessen.
Amire szükség lenne ehhez, az egy 3 nagykerekű tricikli.
Ez jelentené számára az életet, amitől embernek érezné magát.
Egy ilyen tricikli 140 000ft tól kezdődik és nem gyógyászati segédeszköz:(
Egy kis összefogással hiszem, hogy meg tudnánk valósítani egy ember szabadságát.
Ezért gyűjtést indítanánk egy álom megvalósításához.
Ha csupán száz ember, ha csak ezer forinttal tudná támogatni ezt a nemes célt, máris lehetővé tennénk egy ember szabad életét.
Unicredit bank:
Borbély Polla
Közlemény :akadálymentes élet
10918001-00000113-87360001
További ajánlott fórumok:
- Van biciklid?
- Mi a véleményed a gyalogosok és a biciklisek közlekedéséről?
- Lehet biciklizni a terhesség ideje alatt?
- 130 cm-er magas gyereknek hány colos bicikli kell?
- Van esély biciklit rendőrségi úton visszaszerezni?
- Igaz az, hogy ha a biciklis a zebrán átekerek akkor nincs elsőbbsége csak ha leszáll és tolja?