Harmadik babánkat várva (beszélgetés)
Szia!
Az tuti hogy szerencsés voltál 40perc!
Én az elsővel 25,a másodikkal 23 a harmadikkal 22 és a kicsivel 18órát vajúdtam.
De nekem iszonyat nagy segítség volt a párom.
De ezt mindenki maga érzi hogy ott szeretne e lenni vagy az anya szeretné e ha ott van az apuka!
Ó, hogy egyesek milyen szerencsések!
40 perc... :)
Nekem az első 12 óra, a második 11 óra volt.
De a második szülésemmál azt hittem eljött a földi pokol, borzasztóan szenvedtem a végén már.
Most kezd azért rajtam lenni egy kis para, hogy milyen lesz, de ezúttal kérek eda-t az biztos!
Sziasztok! Reménykedek, hogy ez a nyár nem lesz nagyon-nagyon meleg. :) Legfeljebb nem mozdulok ki a klímás lakásból!! :) Nem volt még nyári gyerekem, na de ő lány lesz, kit érdekel a meleg, féllábon is kibírom. :))))
Nagyfiam májusi, középső júniusi a kicsi pedig márciusi.
Találtunk már nevet. Villő lesz a kis királylány. :)
Szülés: Nálunk tuti nem lesz apás szülés. Egyik sem volt az. Nem szeretem, ha van ott valaki amikor nekem bajom van. :))) De igazából ideje se lenne beöltözni! A kicsi fiam 40 perc alatt született meg. Az első fájástól az utolsóig telt el ennyi idő. :)))
Nálam is mindegyik az volt,el se engedtem volna:-)
De szerencsére mindenkinek azt meséli élete legszebb pillanatai voltak.
És ha a fájdalmat nem is tudta levenni rólam,de érzelmileg egy nagyon nagy lökést adott!
Nekünk apás szülés lesz, félnék is egyedül :)
Nálunk apa jól bírja, néha el is alszik a szülőágyon :)
Mondjuk legutóbb jól rákiabáltam szegényre, hogy mi a ....-t mosolyog, amikor én majd meghalok a fájdalomtól!
De szerintem és szerinte is, ezek az életünk legszebb pillanatai, kár lenne kihagyni!
Gandi76, akkor elég húzós nyarad lesz, bár gondolom ez érdekel most legkevésbé :)
Én 2009 augusztusában szültem Titát, mondtam is, legközelebb csak tavaszi babát vállalok :)
Nevetek van már?
Én augusztus 10-re voltam kiírva és 2.án született a tökös:-)
Te is kifogod a legnagyobb meleget.
Jaj de nehezen viseltem már a végét a 40 fokokat,de megérte!
De nekem mind más évszakba született de talán a tavasz volt a legjobb.
Papás szülés lesz?
És a többieknek??
Mindig azt mondom, hogy én nem vagyok elnyomásban! A fiúk csak többségben vannak, de a Főnök az én vagyok!! :)))
A férjem azt mondta, hogy a fiúkat mindig eltervezve csinálta (mondjuk mindet lánynak), most nem tervezett, ész nélkül készült a kiscsaj! :)))))
Szia!
Na akkor legalább ti is ketten lesztek a kis csajjal,bár még így is el lesztek nyomva a 4 fiútól pont mint mi:-))
Szia Andi!
Üdv itt! Az a verzió, aminek a linkjét közzétetted, nekem sem jött be. Eszerint két kislányomnak kellene lennie, ehelyett két pöcsösöm van.;)) Remélem nekem már harmadszorra olyan szerencsém lesz, mint most Neked, mert mi négy gyerkőcöt biztosan nem vállalunk be.:( A férjem még a harmadik babában sem biztos.:(
:) A föld fölött járunk jelen pillanatban mindannyian! :) Kiscsajszikánk július végén augusztus elején várható. Augusztus 4-re vagyok kiírva. :)
Köszönöm, hogy befogadtatok!
Szia Gandi76!
Üdv a fórumon!
Gratulálok! Gondolom nagy most a boldogság :) Mikor fog születni a kislány?
A kínai naptár egyébként nekem nem jött be.
Sziasztok! Bocsi, hogy beleszólok, de nekem most derült ki, hogy 3 fiacskám után végre kislányunk születik augusztus elején. Nekem az ovulációs teszt segített, de a kínai naptár is stimmel rám. Mondjuk nem mindegyik ami a neten kering. Itt az ami rám igaz.
Lehet, hogy néha-néha benézek, ha nem bánjátok!
Andi
Nekünk mondjuk mindhárom gyereknél jót mondd a Jónás módszer, de én csak erre nem mertnék alapozni, ha fontos a baba neme. Mert az, hogy egy adott hónapban csak egy nemű gyermekem foganhat, nem kicsit hihetetlen... Annak ellenére is, hogy utánaolvastam miért.
Én inkább a 2in1 módszert alkalmaztam: abban a hónapban, amikor a Jónás módszer szerint kislány foganhat, 36 órával a peteérés előtt próbálkoztunk :)
Neked az előző két gyereknél bevált amit a Jónás naptár jósolt?
Na ezt jó hogy írod mert nekem LÁNY KELL!!
Ha lesz még egy de nem biztos.
A Jónás módszert sokan mondták de nem tudom megbízható e?
Sziasztok!
Köszönöm!!
A naplómba van a kicsiről,főleg még kép ha valakit érdekel,beengedem:-)
További ajánlott fórumok:
- Szólánc harmadik&negyedik betűvel
- Az elso szo harmadik betujevel mondj ertelmes szavakat
- Szavad harmadik betűje legyen "s"
- MONDAT játék - az előző mondat MÁSODIK és HARMADIK szavával együtt kezdj új mondatot!
- Szavak ABC szerint, úgy, hogy a harmadik betű "S"
- Második babánkat tervezzük, már jó lenne ha beköltözne a pocaklakó:-)