Hányszor tornázol egy héten, és mennyi időt szánsz rá? (beszélgetés)
Köszönöm a választ!
Az az igazság, hogy biztosan jó, meg hatásos, de én nem igazán szeretem Réka stílusát. Ezért inkább alszom még rá egyet.
Bíztatni nem kell, csinálom én ha kell ha nem. Szeretek nagyon mozogni, csak már amire én tornázok, azt unom.
Mégegyszer köszönöm a kielégítő választ!
Tornára fel!
kiválló alakformáló, ill testforma tartó.
2 részből áll az eddzése:
1./ bemelegítés 4 perc. majd jön az eddzés. elsősorban a feneket formálja, igen hatékony. lábon állva történnek a gyakorlatok.
2./ talajon vannak a gyakorlatok. szintén 21 perces. comb, hasizom eddzés, ill itt is folytatódik a zsírégetés.
én a 2. részét 2* szoktam megcsinálni, és minden nap, nem csak heti 3-szor
érdemes megvenni. ha feladnád, ott a biztatás.
a dvd végén pedig étrendi tanácsok vannak.
én heti 3x. 2x30 perc - AVIVA-torna és vasárnaponként sétálunk a férjemmel 1-2 órát. Van itthon egy eliptikus trénerünk is. Arra akarunk visszaszokni.
A hullahopozást hogy csinálod? Mármint a gyorsaságot növeled vagy van valami edzéstervszerűséged is?
állítólag a réka add önmagad1 dvd-jét heti 2-3-szor kell csinálni, én minden nap végigcsinálom. ma az első részét a 20 percet végigcsináltam; a második részéből viszont dupláztam (2*20percet csináltam 1*20perc helyett)
de sikerült. kemény volt de látván az eredményét, megéri.
Heti 3-4 alkalom/ Egy óra...
Hulla-hoppal barátkozgatok!
meglehet vele szenvedni tisztességgel főleg ha valaki elsőnek használja. utána hogy egyre jobb az ellenállásod, könnyebben és többet bírsz vele. remek popsi és combformáló. Réka dvd-jével remekül kiegészítik egymást. No meg a stepper sem utolsó eszköz.
elsőnek a magic-et használva egyből észreveszed a combodon h fáj, másnapra izomláz, utána is csinálni kell és többet nmfog fájni az izomláztól a lábad
Én 5x egy héten aerobikozok minimum egy órát.
Nagyon szeretem, bármiről lemondanék, de erről nem:)
én naponta 2*20 percet csinálok végig a Réka: add önmagad1 dvd-jére
időnként ha van még kedvem lépcsőzök, legmagic-ezek
a vasárnap mindig pihenőnap. az összes többin torna
Heti 6 napot, a 7.napon megpihenek:))))
Az időtartam változó! Általában, ha "taposok", az 30-40 perc, a többi torna meg 40-50 perc..+bemelegítés, és nyújtás.. (erre számolok mondjuk 10-10 percet)
További ajánlott fórumok:
- Hasra Te hogyan tornázol?
- Ha tornázol és égeted a zsírt, attol függetlenül megy le kg is? Vagy csak cm-ben mérhető a változás?
- Mennyi időt szánsz hetente takarításra mekkora lakásban?
- Heti hányszor és hány perceket tornázol?
- Szülés után, mennyi időt kell várni, hogy újra teherbe lehessen esni? Az előző babát elveszítettem a 25. héten.
- Mennyi időt szánsz a mai rohanó világban a párodra, a kapcsolatotokra?