Hány évesen találtad meg az igazit? (beszélgetés)
Kinek mikor jön el az igazi.
Szerencsés az akinek fiatalon,de idősebb korban is nagy boldogság.
Semmiről nem vagy lemaradva,neked is elfog jönni.
"Nyugtassatok meg, hogy attól mert valaki még huszonévesen nem találja a párját vagy nm szül gyereket és megy férjhez még nincs veszve semmi :/"
Ha ettől megnyugszol, akkor garantálom h nincs veszve semmi, de semmi a világon.
Nem is olyan egyszerű a válasz mint egy szám ugye?
18-éves koromban nős, és apa voltam, de gyorsan kiderült h nem Ő volt az "igazi".
Persze, sokan mondják hogy igazi nem létezik,csak kompromisszumok és jó kommunikációval tartható fent egy jó kapcsolat.
Jövőre leszek 30 éves és kicsit elszomorodom , ha arra gondolok, még nem találtam meg a párom.
Voltak párkapcsolataim ,de hol az egyikőnk hol a másikónk szakított, jegyben is jártam pár éve, de mindkettőnk szerencséjére nem lett házasság belőle, hiszen rájöttünk, hogy nem való nekünk a közös jövő.
Néha megátkozva érzem magam, hogy soha nem fog összejönni...
Nyugtassatok meg, hogy attól mert valaki még huszonévesen nem találja a párját vagy nm szül gyereket és megy férjhez még nincs veszve semmi :/
Persze tudom hogy még valahol mindig fiatalnak számítok, mégis aggódom, hogy soha nem jön össze
Köszönöm ha válaszolsz vagy ha beszélgethetünk erről .
További ajánlott fórumok:
- Megtaláltad az igazit?
- Hány évesen találtad meg az "igazit" és ha hozzámentél, mikor?
- Hány férfi volt kapcsolatod, mielőtt megtaláltad az igazit?
- Előfordult már azt, hogy azt hitted megtaláltad az IGAZIT, de neki nem te voltál az?
- Hogyan találtad meg a saját utadat?
- Hogy találtad fel magad, ha nem Magyarország a szülőhazád?