Hangulatos, kis esküvő? (beszélgetés)
A neve alapján tok cink lehet xd
Parom viszont mar latta es eleg szanalmas az egesz. A duna viszont tenyleg jo otlet
Én még itthon vagyok, jövőre megyek utána. Remélem...ha minden papírunk meglesz. :)
A meleg elviselhetetlen, még én sem tudom mi lesz velem. Lehet feldobom a talpam egyből. :D
Nekünk kis esküvőnk volt ősszel.Mi összesen 30-an voltunk.
A ruhám egy törtfehér alkalmi volt/de hosszú/és varrattam az ismerősömmel fátylat hozzá .A helyszín egy "farm volt", ahol egy pici kápolna is áll./Dózer horgásztó, Penészleken,egy icipici falu/Mivel utálunk táncolni a férjemmel, eleve szóltunk a vendégeknek, hozzanak "játszós ruhát".Uis:az "estebéd"után átöltöztünk kényelmesbe,és szabad program.Kötetlenül beszélgettünk, ki a Horgásztó éttermében, ki a teraszon, a gyerekek/és akik akartak mehettek a fürdőbe/mert az is van ott:))/ ,este kívánságlámpásokat engedtünk fel stb.Aki nem a környékben lakott, kibéreltünk apartmanokat ott a helyszínen.Mindenki emlegeti azóta is milyen remek nap volt./Sajnos most nagy építkezésbe kezdtek a tulajok,az az érzésem ez a meghitt hangulat ami 4 éve volt nem biztos, hogy visszavarázsolható így/
További ajánlott fórumok:
- Pontozzuk a napi hangulatot, közérzetet... 10tuti :) 1borzalmas :(
- Milyen hangulatod van most?
- Milyen színnel jellemeznéd most a hangulatodat?
- Milyen a hangulatod? Mutass egy zenét!
- Tudtok olyan pécsi esküvőzenekart, amelyik tényleg jó hangulatot csinál?
- Szabadtéri esküvői szertartáshoz tudnátok a XI. kerben vagy környékén valami kedves, hangulatos és nem luxus kivitelű helyszínt ajánlani?