Hangos zene után fülzúgás meddig tart? (tudásbázis)
6. Cucicsillag (válaszként erre: 3. - Chelsey)
2014. jan. 1. 22:59
Komoly? Oooo. :-/
5. Csucs
2014. jan. 1. 19:00
én is úgy hallottam,hogy ha rendszeresen hallgat valaki hangos zenét,akkor lehet halláskárosodás.Kicsit félek azért :( meg elég idegesítő már ez az állandó súgás
4. zajax90
2014. jan. 1. 18:48
A barátom szintén így járt egy koncert után,egy hétig kellett kórházba mennie és infúziót kapott.Kicsit javult a helyzet,de sajnos valamennyire maradandó halláskárosodása lett.Nem olyan durván,de azért ha csönd van,zúg a füle.
Azt mondták neki,hogy ha megint hangos helyre megy,akkor utána igyon sok vizet,az nagyon fontos.Emellett ő gyakran visz most már füldugót magával,az is segít szűrni a zajokat.
3. Chelsey (válaszként erre: 2. - Cucicsillag)
2014. jan. 1. 18:47
Lehet az sajnos egy alkalomtól is :(
2. Cucicsillag
2014. jan. 1. 18:47
Emlekeim szt.jo par nap is. Lehet, kzel alltal vmi hangfalhoz, igy erosebb volt a hatas. Hallaskarosito hatasa akkor van, ha ez huzamosabb ideig fennall, marmint pl.mindennapos vagy gyakori a (tul) hangos zene.
1. Csucs
2014. jan. 1. 18:44
Tegnap buliban voltam,ahol hangos volt a zene,amikor kijöttem,zúgott a fülem,de ez szokott lenni máskor is,de olyankor mindig elmúlik 1-2 órán belül...most viszont alvás után,több óra elteltével sem múlt el.Ez normális?Ha holnapra el is múlik,lehet ebből valamilyen halláskárosodásom?
További ajánlott fórumok:
- Titeket nem zavar a Family Frost hangos zenéje? Mit lehet tenni?
- Ha a szomszéd nagyon hangosan zenél mit lehet tenni? :(
- Hangos zenével közlekedők
- A szomszéd hangosan hallgatja a zenét, már hányingert és fejfájást kapok, mit csináljak?
- Ismertek olyan gyereket, aki a hangos zenétől, tűzijátéktól fél, és emiatt hány?Mit lehet tenni?
- A Citapram szedése esetén fennálló fülzúgás egy idő után elmúlik vagy folyamatosan megmarad?