Hangos zenével közlekedők (beszélgetés)
Nem hatotta meg...
Férjem beszélt vele a minap, és csak szóbeli figyelmeztetést kapott.
Ugyanúgy üvölteti.
Tegnap éjjel fél 12-kor remegve riadtam fel miatta.
Az éjszakai csendben full hangerő.
Nem esett jól.
Nekünk az előző lakhelyünk van egy játszótér mellett, na ott bulikázott nyári éjszakánkon a sok gizda gyerek, hasított a színvonal. Szerencsére bekamerázták a helyet, mert szétszemetelték meg rongálták a parkot. Azért így is volt aki belógott és fél éjszaka megállás nélkül hamisan énekelt valami tört szívű szerelmes nótát. Annak az egyik lakó vetett véget mikor elunta, kiordított, hogy: Jóvanmár tudjuk, elhagytak, de kussoljál már be mert ha lemegyek lesz nagyobb bajod is.
Csönd lett, a szivdoktor megoldotta a problémát. :D
Van Isten!
Az idiótája itt üvöltette a sarkon, majd szépen odagurultak a rendőrök.
Kapott büntetést.
Remélem ez végre hatásos lesz.
Szeretik megmutatni a kultúrájukat na. :D
Egy időben az volt a szokásuk a HÉV-en, hogy kihangosították a telefont, és úgy beszélgettek roppant érdekfeszítő témákról, vagy küldték el egymást a f@ba. Hogy miért kellett ezt ebben a formában, a mai napig nem értem, főleg hogy engem öntött el a szekunder szégyen ezektől a jelenetektől.
" ennyire süket nem lehet..."
...de majd lesz, reméljük, hiszen a zaj okozta halláskárosodás nem gyógyítható. Igaz, akkor meg azért bömbölteti a zenét, mert már tényleg nem hallja.
Ennyire süket nem lehet"
Nem is süket, de ha többen hallják akkor ő a legmenőbb környéke4n/ a faluban
Rákötném a füleire a hangfalakat és akkor teljes hangerő
Felénk egy ilyen fickó húz el a telek elött, sokat nem zavar
Bizony van mikor estére tiszta feszült vagyok. Nem beszélgetek a férjemmel sem, csak legyen 10 perc csend.
Azzal a lakóteleppel sem fognak az életben sem végezni..
Az a bajom egyébként hogy 2 éve építkeznek folyamatosan.
Egész nap csak a traktorokat, betonkeverőket hatalmas kamionokat hallgatok . A házunk előtt óránként 2 busz áll meg. Szemben iskola, épp táboroztatnak. 8-16-ig folyamatosan sikongatnak.
Ma önkormányzatilag füvet is nyírtak.
És annyi zaj mellett még ő is napjában többször.
Zsong a fejem. Csendre vágynék végre.
Igen.
Elektromos bicikli.
Olyan mint egy robogó.
További ajánlott fórumok:
- Üzenj neki zenével :)
- Az indokolatlanul lassan közlekedőket ugyan úgy büntetném....
- Bécsben élők, közlekedők segítségét kérem
- M5-ösön közlekedők
- Koleszosok, vonattal/busszal közlekedők! Holnapi nap a "hetek utolsó isk. előadás napjának" számít?
- Hol találom a neten a Velencébe közlekedő vaporetto (vizibusz) árait és menetrendjét?